C/C++ week Anniversary - BF
80 % bodů zdarma na online výuku díky naší Narozeninové akci!
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C/C++
Avatar
Petr Fiedler
Člen
Avatar
Petr Fiedler:2.1.2019 16:23

Zdravím, na internetu jsem řešení nenašel, proto se ptám tady. Jak mám udělat to, abych na mobilu mohl scrollovat "do mínusu"? Co tím myslím: Po tom, co se stránka načte, tak nejdou vidět elementy, které mají pozici v mínusu, takže jsou vlastně vlevo a nad stránkou. Jak mám na mobilu nastavit, abych po načtení stránky mohl scrollovat doleva a nahoru? Jde to vůbec? Děkuji za odpovědi.

Zkusil jsem: hledat na googlu

Chci docílit: scrollování vlevo a nad načtenou stránku

Odpovědět
2.1.2019 16:23
Nemusíte studovat MatFyz, abyste byl matfyzák. Matfyzák je diagnóza.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Peter Mlich
Člen
Avatar
Peter Mlich:3.1.2019 10:37

Pokud se ti zobrazuje stranka na mobilu spatne, pozadej autora, at si to spravi. Ma tam chybne css a proto mu vytekaji elementy mimo. A pravdepodobne je linj nebo to neumi, takze asi si to nespravi.
Mozna pomuze na spravna mista vnutit position:relative nebo overflow:auto.
https://www.jakpsatweb.cz/…verflow.html

Pak, treba ve Firefoxu, je moznost uplne zakazat css. To vyuzivam treba na idnes, protoze tam maji css nejak uplne spatne. Cast se nacte, cast ne a pak se texty prekryvaji pres sebe. Tusim je to problem, kdyz maji cast css pres http a cast https. FF od nejake doby kombinoci https a http nenacita, pouze https nebo vsechno http.
FF > menu Zobrazit > Styl stranky > bez stylu

A dale je ne FF moznost editovat styly. To take pouzivam, treba pro tisk. Pridal si ke strance valstni styl, kde prepisu nektere class. Muzes jim takhle vyradit nebo opravit chybne css u sebe. Tusim by se to mohlo dat pak u tebe ulozit a pokazde pripojit k jejich strance. Tohle ale nepouzivam.
Ja to pouzivam ciste pro tisk, ze schovam nejaka menicka a obrazky.
Ale pro tisk ma ted FF novinku. Uzivatel si muze na strance neco oramovat a FF mu to ulozi jako obrazek.
FF > Shift + F7
FF > Nastroje > vyvoj webu > editor stylu
(mozna si k tomu najdi nejake videjko googlem na youtube, jak se ten editor stylu pouziva)

Editováno 3.1.2019 10:38
 
Nahoru Odpovědět
3.1.2019 10:37
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.