Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Simulace ctrl+f

JavaScript JavaScript Simulace ctrl+f

Aktivity (1)
Avatar
carmen
Člen
Avatar
carmen:23.8.2013 11:21

Ahoj,

potrebujem vyhladavanie ako funguje pri stlaceni ctrl+f. Mam nejaky input a pri pisani textu mi zvyranzi text na stranke. Vedel by niekto poradit ako na to?

 
Odpovědět 23.8.2013 11:21
Avatar
coderex213
Člen
Avatar
coderex213:23.8.2013 11:27

Promin, ale toto muze mit jenom jediny duvod a to http://www.soom.cz/…heslo-CTRL-F

 
Nahoru Odpovědět 23.8.2013 11:27
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na carmen
matesax:23.8.2013 11:28

Každý, kdo by si přečetl základy JS. Přijde mi to jako ukázkový post do koše... Ale poradím: window.onkeydown

 
Nahoru Odpovědět  -1 23.8.2013 11:28
Avatar
carmen
Člen
Avatar
Odpovídá na matesax
carmen:23.8.2013 11:56

Mala som skor na mysli nieco taketo http://www.seabreezecomputers.com/tips/find2.js

 
Nahoru Odpovědět 23.8.2013 11:56
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na carmen
matesax:23.8.2013 12:03

Jo - tobě šlo o samotné vyhledávání? To beru svůj post zpět.

http://www.javascripter.net/…searchin.htm

David Čápka

Nemohu si dát -- - to by jsi mohl povolit - ne? :)

Editováno 23.8.2013 12:05
 
Nahoru Odpovědět 23.8.2013 12:03
Avatar
carmen
Člen
Avatar
Odpovídá na matesax
carmen:23.8.2013 12:13

..jo presne toto som potrebovala. Dakujem! Teraz to este rozchodit v multi accordionoch pre ktore to potrebujem

 
Nahoru Odpovědět 23.8.2013 12:13
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.