Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
BF extended 2022
Avatar

Člen
Avatar
:16.6.2014 21:33

Poradíte mi prosím co mám na tomhle kódu špatně?

$(function() {
    $(".hledani form img").click(function() {
        var Aktivni1 = $(".hledani form").hasClass("hledat1");
        var Aktivni2 = $(".hledani form input[type='text']").hasClass("hledat1_i1");
        if (Aktivni1) {
            $(".hledani form").removeClass("hledat1");
        }
        else {
            $(".hledani form").addClass("hledat1");
        }
        if (Aktivni2) {
             $(".hledani form input[type='text']").removeClass("hledat1_i1");
        }
        else {
             $(".hledani form input[type='text']").addClass("hledat1_i1");
        }
    });
});

Třída hledat1 funguje, ale hledat1_i1 už ne.

 
Odpovědět
16.6.2014 21:33
Avatar
Odpovídá na
Michal Žůrek - misaz:16.6.2014 21:34

dej F12 a podívej se do konzole, tím se začíná, pak se podívej jestli není něco zachachované. Pak se vrať do F12, dej si tam breakpoint a projdi si top kde je chyba.

 
Nahoru Odpovědět
16.6.2014 21:34
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
:16.6.2014 21:41

Problém je v tom, že se mi nesmaže třída hledat1_i1 pokud ji element má, ale já tam nic co by to mohlo způsobit nevidím.

 
Nahoru Odpovědět
16.6.2014 21:41
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
:16.6.2014 21:44

Už to mám, díky.

 
Nahoru Odpovědět
16.6.2014 21:44
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.