Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
discount week 50
Avatar
Daniel Vítek
Redaktor
Avatar
Daniel Vítek:7.2.2013 21:36

Chci se zeptat, jak javascriptem vypíšu text ?
Když dám document.write(); tak se mi text sice vypíše, ale zmizí mi vše ostatní...

Odpovědět
7.2.2013 21:36
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
jan.vencl
Redaktor
Avatar
jan.vencl:14.2.2013 11:01

pokud chceš použív vepsání textu javascriptem zkus document.getE­lementById("po­kus").innerHTML="he­llo devbook";

<script>
document.getElementById("pokus").innerHTML="hello devbook";
</script>
<div id="pokus">

</div>
<

pokud jsem to napsal s chybou tak si to najdi jak se to používá správně ;)

 
Nahoru Odpovědět
14.2.2013 11:01
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Martin Konečný (pavelco1998):14.2.2013 15:20

Mám takový pocit, že innerHTML nepůjde volat takto. Musíš to obalit do funkce.
Také mám pocit, že to nemůžeš použít v případě, že element s daným ID neexistuje na nějakém předchozím řádku.

<div id="pokus">text</div>
<script type="text/javascript">
(function() {
  document.getElementById("pokus").innerHTML = "jiný text";
})();
</script>

nebo něco v tomto smyslu

<div id="pokus">text</div>
<script type="text/javascript">
function zmenText(elementID, text)
{
  document.getElementById(elementID).innerHTML = text;
}

zmenText("pokus", "jiný text");
Nahoru Odpovědět
14.2.2013 15:20
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Avatar
Daniel Vítek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Martin Konečný (pavelco1998)
Daniel Vítek:14.2.2013 16:05

tohle mužu udělat i přes jQuery :) jenže já mám nějakou URL v iframe, to si vytáhnu pomocí jQuery... ale já potřebuju zdroják toho iframu vypsat jako htmlspecialchars(); (PHP).... trochu složitý... možná už vím jak to vypsat PHPčkem, ještě jsem to nezkoušel

Nahoru Odpovědět
14.2.2013 16:05
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.