Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací:
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Avatar
Neaktivní uživatel:7.2.2013 21:36

Chci se zeptat, jak javascriptem vypíšu text ?
Když dám <strong>documen­t.write();</stron­g> tak se mi text sice vypíše, ale zmizí mi vše ostatní...

Odpovědět
7.2.2013 21:36
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
jan.vencl
Tvůrce
Avatar
jan.vencl:14.2.2013 11:01

pokud chceš použív vepsání textu javascriptem zkus document.getE­lementById("po­kus").innerHTML="he­llo devbook";

<script>
document.getElementById("pokus").innerHTML="hello devbook";
</script>
<div id="pokus">

</div>
<

pokud jsem to napsal s chybou tak si to najdi jak se to používá správně ;)

 
Nahoru Odpovědět
14.2.2013 11:01
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Martin Konečný (pavelco1998):14.2.2013 15:20

Mám takový pocit, že innerHTML nepůjde volat takto. Musíš to obalit do funkce.
Také mám pocit, že to nemůžeš použít v případě, že element s daným ID neexistuje na nějakém předchozím řádku.

<div id="pokus">text</div>
<script type="text/javascript">
(function() {
  document.getElementById("pokus").innerHTML = "jiný text";
})();
</script>

nebo něco v tomto smyslu

<div id="pokus">text</div>
<script type="text/javascript">
function zmenText(elementID, text)
{
  document.getElementById(elementID).innerHTML = text;
}

zmenText("pokus", "jiný text");
Nahoru Odpovědět
14.2.2013 15:20
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Avatar
Odpovídá na Martin Konečný (pavelco1998)
Neaktivní uživatel:14.2.2013 16:05

tohle mužu udělat i přes jQuery :) jenže já mám nějakou URL v iframe, to si vytáhnu pomocí jQuery... ale já potřebuju zdroják toho iframu vypsat jako htmlspecialchars(); (PHP).... trochu složitý... možná už vím jak to vypsat PHPčkem, ještě jsem to nezkoušel

Nahoru Odpovědět
14.2.2013 16:05
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.