Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací:
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Slevovy týden 3/50
Avatar
David
Člen
Avatar
David:21.9.2019 15:22

Ahoj, jak je v tomto
článku hned na úvod návod, jak stáhnout JSOUP, je tam jako 1. krok: "pravým tlačítkem na projekt -> Build Path ->...."
Přímo v aplikaci, když kliknu na projekt takováto možnost není...
Nevíte co tím autor myslel?
Díky

 
Odpovědět
21.9.2019 15:22
Avatar
Petr Štechmüller
Člen IT Redactor Gang
Avatar
Odpovídá na David
Petr Štechmüller:21.9.2019 15:35

Ahoj, v návodu se hned na začátku píše:

Pro Eclipse je postup následující...

To znamená, že zmíněný postup je pouze pro Eclipse. Ty máš otevřené Android Studio :-O . Na projekty v Javě/Kotlinu doporučuji spíš IntelliJ, nebude tě to pak mást.
Až budeš mít IntelliJ, můžeš se podívat sem, kde je návod napsaný.

Nahoru Odpovědět
21.9.2019 15:35
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
David
Člen
Avatar
David:21.9.2019 18:12

Dobře, a pro Android studio bude správný návod předpokládám zde - druhý post.

 
Nahoru Odpovědět
21.9.2019 18:12
Avatar
Petr Štechmüller
Člen IT Redactor Gang
Avatar
Odpovídá na David
Petr Štechmüller:21.9.2019 18:25

To je dost nešťastné řešení. Kdykoliv totiž aktualizuješ projekt, načtou se závislosti z Gradlu, a tím se přepíše i nastavení, které jsi udělal ručně.
Jediné rozumné řešení je, že přidáš závislost do Gradlu.

Nahoru Odpovědět
21.9.2019 18:25
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
David
Člen
Avatar
Odpovídá na Petr Štechmüller
David:21.9.2019 19:27

Tedy aplikaci vložit tam?

 
Nahoru Odpovědět
21.9.2019 19:27
Avatar
David
Člen
Avatar
David:21.9.2019 19:27

*soubor

 
Nahoru Odpovědět
21.9.2019 19:27
Avatar
Petr Štechmüller
Člen IT Redactor Gang
Avatar
Odpovídá na David
Petr Štechmüller:21.9.2019 19:33

Tento řádek vložíš mezi své závislosti v Gradlu. To je vše...

compile 'org.jsoup:jsoup:1.12.1'
Nahoru Odpovědět
21.9.2019 19:33
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
David
Člen
Avatar
David:21.9.2019 19:51

Pokud jsem to udělal ve správném souboru, nechápu, proč to mám zase škrtnuté :-(

 
Nahoru Odpovědět
21.9.2019 19:51
Avatar
Petr Štechmüller
Člen IT Redactor Gang
Avatar
Odpovídá na David
Petr Štechmüller:21.9.2019 20:11

Nojo :-P. Od nějaké verze Gradlu by se mělo psát 'implementation' místo 'compile'. Tak to změn a bude to OK ;-)

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+2,50 Kč
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
21.9.2019 20:11
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
David
Člen
Avatar
David:21.9.2019 21:11

Hele, ale když to nezná User_agent asi to tam není zabudováno správně...

 
Nahoru Odpovědět
21.9.2019 21:11
Avatar
David
Člen
Avatar
Odpovídá na David
David:21.9.2019 21:12

Cannot resolve symbol "UserAgent"

 
Nahoru Odpovědět
21.9.2019 21:12
Avatar
Petr Štechmüller
Člen IT Redactor Gang
Avatar
Odpovídá na David
Petr Štechmüller:22.9.2019 6:57

A kde by se podle tebe měla třída UserAgent nacházet?

Já jsem našel na netu jiný návod, jak nastavit user agenta.

Nahoru Odpovědět
22.9.2019 6:57
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.