C# týden ITnetwork Flashka zdarma
Akce! Pouze tento týden sleva až 80 % na kurzy C# .NET. Lze kombinovat s akcí 50 % bodů navíc na prémiový obsah!
Brno? Vypsali jsme pro vás nové termíny školení Základů programování a OOP v Brně!

Diskuze: i3lock-color – jak neroztáhnout bar přes všechny displeje

Aktivity (1)
Avatar
Andy Scheuchzer:18. dubna 17:23

Nemáte někdo tušení, jak dosáhnout toho, že bude i3lock-color zobrazovat každý bar jenom přes jeden displej? Momentálně používám pro spuštění tenhle script:

B='#00000000'
C='#00000088'
D='#aaaaaacc'
T='#ccccccee'
K='#ffff00bb'
W='#cc4400bb'
V='#aaaa00bb'

i3lock \
-e \
-f \
-m \
-t \
-n \
\
--blur 5 \
--screen=0 \
\
--insidevercolor=$C \
--ringvercolor=$V \
\
--insidewrongcolor=$C \
--ringwrongcolor=$W \
\
--insidecolor=$B \
--ringcolor=$D \
--linecolor=$B \
--separatorcolor=$D \
\
--verifcolor=$T \
--wrongcolor=$T \
--timecolor=$T \
--datecolor=$T \
--layoutcolor=$T \
--keyhlcolor=$K \
--bshlcolor=$W \
\
--indpos="x+w-(w/4):y+h/8+85" \
\
--force-clock \
--indicator \
--timestr="%_H:%_M:%_S" \
--timesize=75 \
--time-align=1 \
--timepos="x+w/8:y+h/8+95" \
--datestr="%a %_d %b %_Y" \
--datesize=30 \
--date-align=1 \
--datepos="tx:ty+40" \
--keylayout 0 \
--layoutsize=20 \
--layout-align=1 \
--layoutpos="tx:ty-70" \
--modsize=20 \
\
--bar-indicator \
--bar-orientation=horizontal \
--bar-position="y+h/8" \
--bar-color=$C \
--bar-width=100 \
--bar-direction=2 \
--bar-step=10 \
--bar-max-height=40 \
--bar-base-width=150 \
\
--veriftext="Wait..." \
--wrongtext="Try again" \
--noinputtext="..." \
Odpovědět 18. dubna 17:23
Člověk, co si myslí, že snědl všechnu moudrost světa, i když tomu tak není.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.