Slevový týden - Květen Office week
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se MS Office
30 % bodů zdarma na online výuku díky naší Slevové akci!
Avatar
Reaktivní uživatel:18.4.2019 17:23

Nemáte někdo tušení, jak dosáhnout toho, že bude i3lock-color zobrazovat každý bar jenom přes jeden displej? Momentálně používám pro spuštění tenhle script:

B='#00000000'
C='#00000088'
D='#aaaaaacc'
T='#ccccccee'
K='#ffff00bb'
W='#cc4400bb'
V='#aaaa00bb'

i3lock \
-e \
-f \
-m \
-t \
-n \
\
--blur 5 \
--screen=0 \
\
--insidevercolor=$C \
--ringvercolor=$V \
\
--insidewrongcolor=$C \
--ringwrongcolor=$W \
\
--insidecolor=$B \
--ringcolor=$D \
--linecolor=$B \
--separatorcolor=$D \
\
--verifcolor=$T \
--wrongcolor=$T \
--timecolor=$T \
--datecolor=$T \
--layoutcolor=$T \
--keyhlcolor=$K \
--bshlcolor=$W \
\
--indpos="x+w-(w/4):y+h/8+85" \
\
--force-clock \
--indicator \
--timestr="%_H:%_M:%_S" \
--timesize=75 \
--time-align=1 \
--timepos="x+w/8:y+h/8+95" \
--datestr="%a %_d %b %_Y" \
--datesize=30 \
--date-align=1 \
--datepos="tx:ty+40" \
--keylayout 0 \
--layoutsize=20 \
--layout-align=1 \
--layoutpos="tx:ty-70" \
--modsize=20 \
\
--bar-indicator \
--bar-orientation=horizontal \
--bar-position="y+h/8" \
--bar-color=$C \
--bar-width=100 \
--bar-direction=2 \
--bar-step=10 \
--bar-max-height=40 \
--bar-base-width=150 \
\
--veriftext="Wait..." \
--wrongtext="Try again" \
--noinputtext="..." \
Odpovědět
18.4.2019 17:23
Kdo je připraven, toho zaskočí něco jiného
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.