Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Pythonu. Zároveň využij slevovou akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
python week + discount 30
Avatar

Člen
Avatar
:25.10.2013 17:39

Zdravím. Nevíte někdo, jestli je v PHP nějaká cesta k tomu, aby se každou minutu provedla nějaká akce, aniž by byl někdo na stránkách ? (Omlouvám se za dlouhý titulek, nevěděl jsem, jak to nazvat.)

EDIT: Zkoušel jsem to najít, ale nějak se mi nedařilo.

Editováno 25.10.2013 17:42
 
Odpovědět
25.10.2013 17:39
Avatar
Odpovídá na
Neaktivní uživatel:25.10.2013 18:28

Zkus Cron. Někdy ho máš u poskytovatele svých stránek, nebo můžeš využít webových služeb...

Nahoru Odpovědět
25.10.2013 18:28
Neaktivní uživatelský účet
Avatar

Člen
Avatar
:25.10.2013 19:22

Prozatím to mám na localhostu (Xampp), ale nevím jestli tam Cron je nebo ne...kdyžtak nemám tušení jak ho najít, na internetu nemůžu najít kde ho mám vzít... Poradí mi někdo ?

Editováno 25.10.2013 19:23
 
Nahoru Odpovědět
25.10.2013 19:22
Avatar
Odpovídá na
Neaktivní uživatel:25.10.2013 19:42

No, Xympp nemá zabudovaný cron, proto si ho můžeš stáhnout na svůj počítač http://www.visualcron.com/ (nezkoušel jsem to). Pokud budeš chtít uvést web na "internet" budeš muset asi použít nějakou placenou službu např.: http://www.webcron.org/ , nebo jak už jsem uváděl - použít možnost tvého webhostingu. :)

Nahoru Odpovědět
25.10.2013 19:42
Neaktivní uživatelský účet
Avatar

Člen
Avatar
:25.10.2013 19:50

Na hosting který používám jsem se koukal a je to tam. Teď jsem chtěl hlavně vědět jestli má Xampp zabudovaný Cron, takže díky ;)

 
Nahoru Odpovědět
25.10.2013 19:50
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na
Kit:25.10.2013 20:09

Cron je samostatná služba. Ve Windows není, ale měla by se dát nahradit stejnou službou, která spouští pravidelně každý den antiviráky. Už ani nevím, jak se jmenuje.

Nahoru Odpovědět
25.10.2013 20:09
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar

Člen
Avatar
:27.10.2013 15:14

Ještě bych se chtěl zeptat, jak je možné, že v XGProyect (OGame klon) není potřeba žádný Cron na to, aby se přidávaly suroviny ? Má to co dělat s Mysql ? (Klidně pošlu zdroják)

 
Nahoru Odpovědět
27.10.2013 15:14
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na
Kit:27.10.2013 15:30

Když někdo umí integrovat podle času, nemusí cronovat :)

Nahoru Odpovědět
27.10.2013 15:30
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Cloudy
Člen
Avatar
Cloudy:3.12.2013 19:51

Cron je spíše taková věcička na něco jiného než třeba u her, třeba u OGame si to krásně může vypočítat čas kdy naposledy odešel a kdy přišel z toho vypočítat dny a z toho pak přidat ty suroviny.. Cron jsem nikdy nepoužíval a ani ho používat nebudu.. nepříjde mi k úžitku :)

 
Nahoru Odpovědět
3.12.2013 19:51
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.