dodání ihned! nové
Hledáme programátora do rostoucího týmu ITnetwork.cz, 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací

Diskuze: Ako vypísať hodnotu z MySQL podľa user_id

Aktivity
Avatar
areedy
Člen
Avatar
areedy:13.1.2017 19:01

Zdravím, mám databázu v ktorej mám zaregistrovaných userov každý má user_id ale neviem ako získať do premennej iné číslo z databázy(balance) podľa jednotlivého id

$user_id = $_SESSION["user_id"];
$balance = Db::querySingle('SELECT balance
                             FROM users
                             WHERE user_id="$user_id"');

skúšal som toto ale nefunguje. Nemám s tým skúsenosti vie mi niekto pomôcť prosím? :)

 
Odpovědět
13.1.2017 19:01
Avatar
Odpovídá na areedy
Neaktivní uživatel:13.1.2017 22:11

Nevím jaký máš wrapper, ale zkus to upravit takhle nějak

$user_id = $_SESSION["user_id"];
$balance = Db::querySingle('SELECT `balance`
                             FROM `users`
                             WHERE `user_id` = ?
                             ', array($user_id));
Nahoru Odpovědět
13.1.2017 22:11
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
areedy
Člen
Avatar
areedy:13.1.2017 23:18

Používam wrapper ktorý je dostupný na stiahnutie zo série "Úvod do databází v PHP pro úplné začátečníky" tu na itnetwork. Píše mi to chybu Notice: Array to string conversion in C:\xampp2\htdoc­s\project\Db.php on line 28 :/

 
Nahoru Odpovědět
13.1.2017 23:18
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
NouF
Člen
Avatar
Odpovídá na areedy
NouF:14.1.2017 8:24

Musíš ukázat část kodu. Někde vkládáš array do stringu. Tady není videt kde.

 
Nahoru Odpovědět
14.1.2017 8:24
Avatar
Jan Lupčík
Super redaktor
Avatar
Odpovídá na areedy
Jan Lupčík:14.1.2017 9:08

Nahraď výše zmíněný kód tímto:

$user_id = $_SESSION["user_id"];
$balance = Db::querySingle('SELECT `balance`
                             FROM `users`
                             WHERE `user_id` = ?
                             ', $user_id);
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
14.1.2017 9:08
TruckersMP vývojář
Avatar
areedy
Člen
Avatar
areedy:14.1.2017 12:16

Funguje :) skôr zmienený kód mi nešiel asi lebo som sa snažil vypísať array ako obyčajný string moja chyba... Každopádne ďakujem pekne za pomoc :)

 
Nahoru Odpovědět
14.1.2017 12:16
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.