Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.

Diskuze: Chyba v importu (Adminer)

Aktivity
Avatar
Martin Konečný (pavelco1998):6.8.2014 16:07

Ahoj,

používám Adminer a když exportuji databázi, automaticky se tabulky seřazují podle abecedy. Tady nastává problém - když je v tabulce A sloupec, který odkazuje na sloupec tabulky B, import skončí chybou, protože tabulka B ještě neexistuje.

Mohl by mi někdo poradit, co s tím? Ručně se mi to tam fakt psát nechce.

Odpovědět
6.8.2014 16:07
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Avatar
Martin Konečný (pavelco1998):7.8.2014 12:14

Už je to vyřešené, díky.

Nahoru Odpovědět
7.8.2014 12:14
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Martin Konečný (pavelco1998):7.8.2014 12:23

Popravdě ani moc nevím :D
Zkoušel jsem se zeptat ještě na diskusi jpw, ani nevím, co bylo příčinou, ale pomohlo mi smazat všechny tabulky a udělat import znovu.

http://diskuse.jakpsatweb.cz/?…

Nahoru Odpovědět
7.8.2014 12:23
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.