Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Cookies na straně serveru

PHP PHP Cookies na straně serveru American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
thirdknown
Člen
Avatar
thirdknown:21.1.2013 17:14

Čau,
napsal jsem si skript, kterej je na serveru 1 a přihlašuje se k serveru 2. Pro volání toho skriptu budu používat cron. Server 2 chce zapsat do klienta (ne prohlížeč, ale do serveru 1) cookies. Chci se zeptat, jak povolit cookies? Neboli server-side-cookies.
To volání přes prohlížeč vůbec nikdy nepojede.
Díky

 
Odpovědět 21.1.2013 17:14
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.