Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
discount week 50
Avatar
thirdknown
Člen
Avatar
thirdknown:21.1.2013 17:14

Čau,
napsal jsem si skript, kterej je na serveru 1 a přihlašuje se k serveru 2. Pro volání toho skriptu budu používat cron. Server 2 chce zapsat do klienta (ne prohlížeč, ale do serveru 1) cookies. Chci se zeptat, jak povolit cookies? Neboli server-side-cookies.
To volání přes prohlížeč vůbec nikdy nepojede.
Díky

 
Odpovědět
21.1.2013 17:14
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.