Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: crypt()

PHP PHP crypt() American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:16.2.2013 17:54

Mám dotaz,
když si něco zašifruji pomocí crypt(), jde to nějak dešifrovat ?

 
Odpovědět 16.2.2013 17:54
Avatar
Don
Člen
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Don:16.2.2013 19:57

crypt — One-way string hashing.
Ne nejde

 
Nahoru Odpovědět 16.2.2013 19:57
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.