Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
C# .NET + discount 30
Avatar
fireguru
Neregistrovaný
Avatar
fireguru:20.4.2013 20:39

Dobrý večer,

už delší dobu se peru s curl na rande. Jde mi o to se přihlásit a uživatelům říct jestli mám nebo mají nějaký vzkaz.

<?php //header("Content-type: text/plain");

            $ch = curl_init();
            $postArray = array();
            $postArray['ctl00$login$login_nick'] = 'nick';
            $postArray['ctl00$login$login_heslo'] = 'heslo';
            $postArray['ctl00$login$ctl00'] = 'Přihlásit';
            $contentType = 'text/html';
            $method = 'POST';
            $header1 = 'Authentication-API-Key: 12345';
            $charset= 'UTF-8';
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; rv:1.7.3) Gecko/20041001 Firefox/0.10.1");
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://www.rande.cz/");
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, "cookie.txt");  //initiates cookie file if needed
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEFILE, "cookie.txt");  // Uses cookies from previous session if exist
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIE, $strCookie);
curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 100);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLINFO_HEADER_OUT, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, Array('Content-type: '.$contentType.'; charset='.$charset, $header1));
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $postArray);
            $vys = curl_exec($ch);
echo $vys;
?>

Do cookie se ukládá tohle:

#HttpOnly_www.rande.cz  FALSE   /       FALSE   0       ASP.NET_SessionId       q1c3l5nvjdsnkvaqqn2snvkg

Vím, že je potřeba správně nastavit hlavičky, ale nevím jak se to dělá. Hlavičky si umim vytáhnout, ale nevím jak je tam mám nasadit. Takhle jak to mám v současné době, tak se mi nic nezobrazí, ale pokud tam dám:

header("Content-type: text/plain");

Tak mi to vypíše alespon zdroj kod bez přihlášení. Nevíte co dělám špatně?

 
Odpovědět
20.4.2013 20:39
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.