Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Diakritika

PHP PHP Diakritika American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
oggymotslp
Člen
Avatar
oggymotslp:12.10.2016 16:16

Mám problém s diakritikou a to v metodě $_GET. Posílám tam třeba "jaké je počasí ve městě Náchod", ale nikdy to neuloží správně.

Když jsem testoval, tak to nejprve uložilo "jak" pak, když jsem si s tím hrál, myslím, že jsem uložil úplný výpis toho $_GET, tak to uložilo "jak%E9+je+po­as%ED+ve+mst+n%E1chod" a pokud jsem tam dal

$pozn = mb_convert_encoding($vstup, 'UTF-8', 'UTF-8,ISO-8859-1');

tak to uložilo "jaké je po?así ve m?st? náchod". A už se nějakou dobu snažím zjistit čím to je, ale vůbec nevím.

Editováno 12.10.2016 16:17
Odpovědět 12.10.2016 16:16
Proč to dělat jednoduše, když to jde i složitě :D
Avatar
oggymotslp
Člen
Avatar
Odpovídá na oggymotslp
oggymotslp:20.10.2016 21:47

Vyřešeno metodou POST.

Akceptované řešení
+5 Zkušeností
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 20.10.2016 21:47
Proč to dělat jednoduše, když to jde i složitě :D
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.