Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Dotaz ohledně "přičítání bodů"

PHP PHP Dotaz ohledně "přičítání bodů" American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
TvojTatko
Člen
Avatar
TvojTatko:20.12.2013 21:41

Ahoj,jak vytvořím něco takovéto?
Příde navštěvník tomu linku se přičte bod á někam muto napíše
jeho webovou adresu pro přičítání.
Jako toje tady goml.at

Editováno 20.12.2013 21:41
 
Odpovědět 20.12.2013 21:41
Avatar
Odpovídá na TvojTatko
Vojtěch Pospíchal:20.12.2013 22:55

Co se tohoto tématu týče zkus se podívat na databáze. Já bych tohle řešil tak, že - při registraci se vygeneruje náhodný string, ten se přiřadí uživateli v databázi a pomocí tohoto stringu bude lidi směřovat na stránku, kde se mají hlasy přičítat. Na tu stránku s přičítáním bych pro jistotu dal CAPTCHU, po jejímž vyplnění by se hlas přičetl uživateli do databáze.

Editováno 21.12.2013 9:20
 
Nahoru Odpovědět  +1 20.12.2013 22:55
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.