Diskuze: Focení webů v PHP

PHP PHP Focení webů v PHP American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Matěj Strnad:9. srpna 11:20

Jak mám v PHP fotit weby do formátu JPG?

Odpovědět 9. srpna 11:20
Ty vaše internety!
Avatar
David Klouček:9. srpna 11:50

Na to samotný PHP nestačí, budeš muset použít něco jako PhantomJS.

 
Nahoru Odpovědět  +1 9. srpna 11:50
Avatar
Tomáš Martin Holub:9. srpna 16:37

Možná zkus funkci url_get_contents(), ale myslíš že není tvořena na focení, ale stejně ti může pomoct.

 
Nahoru Odpovědět 9. srpna 16:37
Avatar
jiri.sada
Redaktor
Avatar
jiri.sada:9. srpna 17:00

co takhle použít Selenium? Např. tady jsem našel Selenium bindingy pro PHP, a pak přes to Selenium můžeš ovládat (a tedy i "fotit") jakousi neviditelnou verzi jakého prohlížeče chceš (vím že funguje Firefox a chrome, s ostatnímy nemám osobní zkušenost). jednou jsem přes to dělal bota na jednu onlinovku (i když ne v php)

 
Nahoru Odpovědět  +1 9. srpna 17:00
Avatar
gold604
Člen
Avatar
gold604:9. srpna 21:30

Ja som na to použil Node.js a package Puppeteer, ktorý využíva Chromium. Môžes si pozrieť Puppeteer v akcii na mojom webe.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět  +3 9. srpna 21:30
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.