Geek tričko zdarma Python týden
Tričko zdarma! Stačí před dobitím bodů použít kód TRIKO15. Více informací zde
Pouze tento sleva až 80% na kurzy Python

Diskuze: Focení webů v PHP

Aktivity (2)
Avatar
Matěj Strnad:9.8.2018 11:20

Jak mám v PHP fotit weby do formátu JPG?

 
Odpovědět 9.8.2018 11:20
Avatar
David Klouček:9.8.2018 11:50

Na to samotný PHP nestačí, budeš muset použít něco jako PhantomJS.

 
Nahoru Odpovědět  +1 9.8.2018 11:50
Avatar
Tomáš Martin Holub:9.8.2018 16:37

Možná zkus funkci url_get_contents(), ale myslíš že není tvořena na focení, ale stejně ti může pomoct.

 
Nahoru Odpovědět 9.8.2018 16:37
Avatar
jiri.sada
Redaktor
Avatar
jiri.sada:9.8.2018 17:00

co takhle použít Selenium? Např. tady jsem našel Selenium bindingy pro PHP, a pak přes to Selenium můžeš ovládat (a tedy i "fotit") jakousi neviditelnou verzi jakého prohlížeče chceš (vím že funguje Firefox a chrome, s ostatnímy nemám osobní zkušenost). jednou jsem přes to dělal bota na jednu onlinovku (i když ne v php)

 
Nahoru Odpovědět  +1 9.8.2018 17:00
Avatar
gold604
Člen
Avatar
gold604:9.8.2018 21:30

Ja som na to použil Node.js a package Puppeteer, ktorý využíva Chromium. Môžes si pozrieť Puppeteer v akcii na mojom webe.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět  +3 9.8.2018 21:30
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.