Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Pythonu
birthday
Avatar
Filipko Ipiko Madunický:29.8.2014 22:28

Zdravim, mam problem (asi) formular mi vracia len string, dokonca ked do neho zadam len cislo tak ho vrati ako string. Zaujimave je ze ked nejdem cez formular ale cislo zapisem priamo do premennej uz mi vrati int, ako je to mozne?

Ďakujem za odpovede!

 
Odpovědět
29.8.2014 22:28
Avatar
Odpovídá na Filipko Ipiko Madunický
Martin Konečný (pavelco1998):29.8.2014 22:47

To je normální chování formuláře, že to vrací jako string. To samé platí u databáze (alespoň MySQL).
Pokud tu hodnotu potřebuješ nutně jako int, tak to musíš přetypovat.

Nahoru Odpovědět
29.8.2014 22:47
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Filipko Ipiko Madunický:29.8.2014 22:53

Aha, tak to sa mi potom ulavilo, lebo som nevedel ci som nahodu nieco neposral ked som rucne instaloval php na pc a nastavoval ho :D

A vlastne este doteraz ma ani nenapadlo sa zaujimat o to co vracia formular tak ma to zarazilo. Ale hlavne dakujem za rýchlu reakciu :) vázim si tej rýchlej a dobrej odpovede :)

 
Nahoru Odpovědět
29.8.2014 22:53
Avatar
Odpovídá na Filipko Ipiko Madunický
Martin Konečný (pavelco1998):29.8.2014 23:04

Rychlá asi byla, teď jen doufat, že i správná :)...

Nahoru Odpovědět
29.8.2014 23:04
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.