Využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Pythonu
discount week 80
Avatar
torhanmichal
Člen
Avatar
torhanmichal:19.5.2018 14:20

Zdravím Vás. Mám takový problém, že mi projekt na localhostu bez problému funguje, ale jakmile ho nahraji na ostrý web. tak se mi nenačte. Máte někdo podobnou zkušenost ? díky za rady.

 
Odpovědět
19.5.2018 14:20
Avatar
Odpovídá na torhanmichal
Neaktivní uživatel:19.5.2018 14:32

Jo,mám většinou tam bývá problém ve verzích ale poradím ti víc když pošleš kód :)

Nahoru Odpovědět
19.5.2018 14:32
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na torhanmichal
Petr Čech:20.5.2018 0:11

Je to velice častý problém. Podívej se do error logu na hostingu, pravděpodobně tam najdeš odpověď.
Já jsem se nejčastěji setkal s tím, že je špatně nastaven přístup k databázi, tak se na to mrkni.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
20.5.2018 0:11
the cake is a lie
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Štěpán Karlovec:20.5.2018 21:47

Jak říká petr, nastavil jsi asi zle přístup do databáze. Někde na webhostingu nebo na mail by ti měli poslat config.

 
Nahoru Odpovědět
20.5.2018 21:47
Avatar
Peter Mlich
Člen
Avatar
Peter Mlich:21.5.2018 8:40

Zkus popsat, co je to za projekt. Tech problemu byva vic.

  • spatna verze php, stara, nova
  • jine nastaveni php (globalni promenne)
  • jine nastaveni pro prihlaseni k db
  • jine nastaveni db (treba default kodovani latin1 nebo utf 8)

...

 
Nahoru Odpovědět
21.5.2018 8:40
Avatar
Václav Methez:21.5.2018 12:01

taky dost často špatně nastavený .htaccess

 
Nahoru Odpovědět
21.5.2018 12:01
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.