Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Michal Žůrek - misaz:9.8.2013 10:45

Ahoj,
zajímá mě jak je rychlé GD. Máte s tím někdo zkušenosti? Dále jak moc vytěžuje server? Dělám totiž galerii (asi 200 obrázků) a potřebuju generovat náhledy, což je za jedno načtení stránky 200 náhledů a 200 požadavků na script php. Je dobré ty náhledy generovat s php nebo mám pokračovat stylem: všechno zkopírujem a sériově zmenšíme?

 
Odpovědět
9.8.2013 10:45
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
David Čápka:9.8.2013 10:52

Náhled je přeci potřeba vygenerovat jen jednou a to ve chvíli když se nahraje nový obrázek. Generovat ten samý náhled při každém požadavku je plýtvání výkonem.

Nahoru Odpovědět
9.8.2013 10:52
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Kit:9.8.2013 11:05

Ten náhled je dobré vygenerovat při uploadu obrázku a uložit do databáze vedle odkazu na obrázek. Nejlépe přímo v kódování Base64.

Nahoru Odpovědět
9.8.2013 11:05
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.