Nauč se s námi víc. Využij 50% bonus na e-learningové kurzy.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Avatar
onlyluckcze
Člen
Avatar
onlyluckcze:28.6.2015 22:17

Ahoj,
potřeboval bych nějakým způsobem generovat javascript přes PHP.
Echování přímo do souboru přes tag <script> je nepřehledný, a když navedu soubor např.:

<script type="text/javascript" src="some_js.php"></script>

, tak musím v něm vytvářet znova instance apod., protože se nechová jako klasický require nebo include.
Nevěděl by někdo o nějakým praktickým řešením? Byl bych moc vděčný, předem díky.

 
Odpovědět
28.6.2015 22:17
Avatar
Jan Lupčík
Super redaktor
Avatar
Odpovídá na onlyluckcze
Jan Lupčík:28.6.2015 22:40

Nastav u toho some_js.php:

header("Content-Type: text/javascript");

To dej úplně na začátek souboru do tagů <?php a ?>. Pak můžeš klidně psát (či generovat) JS.
//EDIT: Furt to načítej s tou koncovkou .php.

Editováno 28.6.2015 22:40
Nahoru Odpovědět
28.6.2015 22:40
TruckersMP vývojář
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
onlyluckcze
Člen
Avatar
onlyluckcze:29.6.2015 9:06

Mám to tam dát pomocí include nebo script?

 
Nahoru Odpovědět
29.6.2015 9:06
Avatar
Jan Lupčík
Super redaktor
Avatar
Odpovídá na onlyluckcze
Jan Lupčík:29.6.2015 9:35

Stejně jako předtím. :)
Btw. příště dej Odpovědět.

Nahoru Odpovědět
29.6.2015 9:35
TruckersMP vývojář
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.