Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
onlyluckcze
Člen
Avatar
onlyluckcze:28.6.2015 22:17

Ahoj,
potřeboval bych nějakým způsobem generovat javascript přes PHP.
Echování přímo do souboru přes tag <script> je nepřehledný, a když navedu soubor např.:

<script type="text/javascript" src="some_js.php"></script>

, tak musím v něm vytvářet znova instance apod., protože se nechová jako klasický require nebo include.
Nevěděl by někdo o nějakým praktickým řešením? Byl bych moc vděčný, předem díky.

 
Odpovědět 28.6.2015 22:17
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na onlyluckcze
IT Man:28.6.2015 22:40

Nastav u toho some_js.php:

header("Content-Type: text/javascript");

To dej úplně na začátek souboru do tagů <?php a ?>. Pak můžeš klidně psát (či generovat) JS.
//EDIT: Furt to načítej s tou koncovkou .php.

Editováno 28.6.2015 22:40
Nahoru Odpovědět  +1 28.6.2015 22:40
Cokoliv a kdokoliv může jednou uspět.
Avatar
onlyluckcze
Člen
Avatar
onlyluckcze:29.6.2015 9:06

Mám to tam dát pomocí include nebo script?

 
Nahoru Odpovědět 29.6.2015 9:06
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na onlyluckcze
IT Man:29.6.2015 9:35

Stejně jako předtím. :)
Btw. příště dej Odpovědět.

Nahoru Odpovědět 29.6.2015 9:35
Cokoliv a kdokoliv může jednou uspět.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.