Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme koordinátorku kurzů a programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
discount week 30 - hiring

Diskuze: Hlasovani

Aktivity
Avatar
mat.masar
Člen
Avatar
mat.masar:24.10.2015 22:03

Ahoj, potřeboval bych poradil, co přijde do $hlas, myslel jsem, že tam přijde číslo radio inputu ale echo $hlas; nic nevypsalo, takže tam asi bude něco jiného.

Ty fotky neřešte(že jsou pojmenovane jako triko ale alt je minikoblizky)

<?php
if(isset($_POST["hlasovat"]))
{
 $hlas = $_POST["hlasovani"];
 echo $hlas;
}
?>
<html>
<head>
<Link rel="stylesheet" href="stylhlas.css" type="text/css">
</head>
<body>
        <div id="reference">

                                                <a href="trika/s.modra-t.modra.jpg" title="Stánek-minikoblížky" rel="lightbox[reference]"><img src="fotky/stanek2-nahled.jpg" alt="Stánek-minikoblížky" /></a>
                                                <a href="trika/t.modra-s.modra.jpg" title="Stánek-minikoblížky" rel="lightbox[reference]"><img src="fotky/stanek4-nahled.jpg" alt="Stánek-minikoblížky" /></a>
                                                <a href="trika/t.modra-bila.jpg" title="Stánek-minikoblížky" rel="lightbox[reference]"><img src="fotky/stanek-uvnitr-nahled.jpg" alt="Stánek-minikoblížky" /></a>

                                        </div>
<form action="hlasovani.php" method="post">
<input type="radio" id="1" name="hlasovani">
<label for="1" id="prvniinput">s.modrá-t.modrá</label>
<input type="radio" id="2" name="hlasovani">
<label for="2" id="druhyinput">t.modrá-s.modrá</label>
<input type="radio" id="3" name="hlasovani">
<label for="3">t.modrá-bílá</label>
<input type="submit" value="hlasovat" id="odsazeni">
</form>








</body>
</html>
 
Odpovědět
24.10.2015 22:03
Avatar
Odpovídá na mat.masar
Martin Konečný (pavelco1998):24.10.2015 22:28

Musíš do toho radio buttonu hodit atribut value. Např. value="1". Takhle tam nemáš nic a do $_POST["hlasovani"] ti přijde NULL (což pomocí echo nevypíšeš, zkus třeba print_r()).

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
24.10.2015 22:28
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
mat.masar
Člen
Avatar
Odpovídá na Martin Konečný (pavelco1998)
mat.masar:24.10.2015 22:30

Aha,jo jasny na value jsem zapomněl diky

 
Nahoru Odpovědět
24.10.2015 22:30
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.