Předvánoční Black Friday Předvánoční Black Friday
Až 80% zdarma! Předvánoční BLACK FRIDAY akce. Více informací
Avatar
Jakub Štolbaa:12. května 21:48

Ahoj :) potřeboval bych pomoc ohledně filtrace stringu. Potřeboval bych z:
a:1:{i:0;s:31­:"plugincleaner/plu­ginCleaner.php";}
dostat jenom hodnoty mezi závorkami, tedy: i:0;s:31:"plu­gincleaner/plu­ginCleaner.php";
Nevím jak tohoto dosáhnout, hledal jsem na netu, nacházel jsem např explode, implode, preg_match atd. ale nepřipadá mi to jako nejlepší volba. Pokud někdo ví, jak mi pomoct tak mi prosím napište, děkuji :)

 
Odpovědět 12. května 21:48
Avatar
Odpovídá na Jakub Štolbaa
Martin Konečný (pavelco1998):12. května 21:51

Ahoj, pokud je to jen takhle jednoduchý formát, pak si myslím, že by regulární výraz postačil v pohodě. Píšu z hlavy

$string = 'a:1:{i:0;s:31:"plugincleaner/pluginCleaner.php";}';
preg_match("#\{(.*)\}#", $string, $matches);
$result = $matches[0];
Editováno 12. května 21:52
Nahoru Odpovědět  +1 12. května 21:51
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Avatar
Odpovídá na Jakub Štolbaa
Uživatel sítě :12. května 21:56

Ahoj, co je například dle tebe na tomto kódu špatného?

<?php
$s = 'a:1:{i:0;s:31:"plugincleaner/pluginCleaner.php";}';
preg_match('~{(.*?)}~', $s, $m);
print_r($m);
Nahoru Odpovědět 12. května 21:56
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.