Využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Pythonu
discount week 80
Avatar
Pavel Soukup
Člen
Avatar
Pavel Soukup:12.5.2018 21:48

Ahoj :) potřeboval bych pomoc ohledně filtrace stringu. Potřeboval bych z:
a:1:{i:0;s:31­:"plugincleaner/plu­ginCleaner.php";}
dostat jenom hodnoty mezi závorkami, tedy: i:0;s:31:"plu­gincleaner/plu­ginCleaner.php";
Nevím jak tohoto dosáhnout, hledal jsem na netu, nacházel jsem např explode, implode, preg_match atd. ale nepřipadá mi to jako nejlepší volba. Pokud někdo ví, jak mi pomoct tak mi prosím napište, děkuji :)

 
Odpovědět
12.5.2018 21:48
Avatar
Odpovídá na Pavel Soukup
Martin Konečný (pavelco1998):12.5.2018 21:51

Ahoj, pokud je to jen takhle jednoduchý formát, pak si myslím, že by regulární výraz postačil v pohodě. Píšu z hlavy

$string = 'a:1:{i:0;s:31:"plugincleaner/pluginCleaner.php";}';
preg_match("#\{(.*)\}#", $string, $matches);
$result = $matches[0];
Editováno 12.5.2018 21:52
Nahoru Odpovědět
12.5.2018 21:51
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Pavel Soukup
Uživatel sítě :12.5.2018 21:56

Ahoj, co je například dle tebe na tomto kódu špatného?

<?php
$s = 'a:1:{i:0;s:31:"plugincleaner/pluginCleaner.php";}';
preg_match('~{(.*?)}~', $s, $m);
print_r($m);
Nahoru Odpovědět
12.5.2018 21:56
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.