Diskuze: Jak fungují stavové kódy?

PHP PHP Jak fungují stavové kódy? American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Tomáš Martin Holub:1. srpna 13:45

Nevím možná to je triviální otázka, ale pokračuje dál php kód po stavovém kódu i'm a teapot?

Zkusil jsem: Hledal jsem na googlu, wikipedii, ale nenašel jsem.

Chci docílit: Chtěl bych vědět jestli po této hlavičce pokračuje php kód.

 
Odpovědět 1. srpna 13:45
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Tomáš Martin Holub
Petr Čech:1. srpna 14:41

Je to jako každá jiná hlavička, tedy ano, pokračuje, dokud se nedojde na konec skriptu nebo se jinak průběh neukončí.
Viz http://php.net/…n.header.php , skript vesele pokračuje dál.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 1. srpna 14:41
the cake is a lie
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
Tomáš Martin Holub:1. srpna 14:47

Aha, já totiž chtěl takhle zabezpečit problém pokud s cookies např. a myslel jsem že tím se zastaví skript, protože jsou i modifikace které i když se smaže cookie tak v souboru zůstane a server si myslí že ji nesmazal.

 
Nahoru Odpovědět 1. srpna 14:47
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
Tomáš Martin Holub:1. srpna 14:47

Ta to asi udělám normálně přes exit nebo die

 
Nahoru Odpovědět 1. srpna 14:47
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.