První novoroční výprodej Java týden
Hledáš brigádu v IT, která bude 100 % home office a 100 % flexibilní? Pak napiš na: redakce [zavináč] itnetwork.cz pro více info!
80 % bodů zdarma díky akci Black Friday! Tento týden rovněž sleva na e-learning Java až 80 %

Diskuze: Jak nainstalovat Imagick?

Aktivity (2)
Avatar
Vojta Korduliak:1.7.2019 16:58

Ahoj,
poradil by mi prosím někdo jak nainstalovat Imagick? Momentálně používám wamp 3.1.9 a php ve verzi 7.0.33

Děkuji za pomoc.

Zkusil jsem: Zkoušel jsem to podle tohoto návodu, ale nefunguje mi to.

 
Odpovědět
1.7.2019 16:58
Avatar
Lukáš
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Vojta Korduliak
Lukáš:1.7.2019 21:12

Odkud jsi stahoval imagick? Stáhni si ho kdyžtak odtud: https://windows.php.net/…ses/imagick/
ImageMagick: https://windows.php.net/…s/pecl/deps/

 
Nahoru Odpovědět
1.7.2019 21:12
Avatar
Odpovídá na Lukáš
Vojta Korduliak:1.7.2019 21:18

Tady už jsem to zkoušel stahovat. Zkoušel jsem to i z této stránky ( link ).

 
Nahoru Odpovědět
1.7.2019 21:18
Naši partneři možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Vojta Korduliak
Tomáš Novotný:2.7.2019 8:10

Ahoj,
dej si třeba phpinfo() a zjisti, zda se ti modul načetl. Pokud ne, bude patrně potřeba něco jako:

[Imagick]
extension=php_imagick.dll

v php.ini....
od php 7 jsem viděl ale i více *.ini souborů a to pro každý jednotlivý modul ve zvláštní složce
patrně proto, aby bylo možné jednotlivé moduly načítat zvlášť na vyžádání bez reloadu/restartu celého serveru
také je dobré se podívat do nějakého error logu webserveru, třeba kvůli verzi modulů a jejich kompatibilitě/zá­vislostem... osobně jsem takhle jednou narazil na problém 32 vs. 64 bit

Nahoru Odpovědět
2.7.2019 8:10
∞ ... the exact amount of possibilities how to deal with the situation ... so by calm, your solution is one of many
Avatar
Peter Mlich
Člen
Avatar
Peter Mlich:2.7.2019 9:14

Nemusis to instalovat do php. Muzes ho spoustet pres cmd, tusim php funkce exec, shell a pod.

 
Nahoru Odpovědět
2.7.2019 9:14
Avatar
Ondrej Vlach
Člen
Avatar
Odpovídá na Peter Mlich
Ondrej Vlach:2.7.2019 10:09

Muzes ho spoustet pres cmd, tusim php funkce exec, shell a pod.

Tohle je blbý nápad, krom toho že nativní api je rychlejší a na zápis mnohem čitelnější tak každý sdílený webhosting má funkce exec atp. zakázané.

 
Nahoru Odpovědět
2.7.2019 10:09
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.