Geek tričko zdarma Python týden
Tričko zdarma! Stačí před dobitím bodů použít kód TRIKO15. Více informací zde
Pouze tento sleva až 80% na kurzy Python
Avatar
Matěj Strnad:4.7.2018 12:08

Jak mám udělat Web crawlera v PHP? P.S vím že na to PHP není moc dobrý jazyk a klidně mě doporučte jiný jazyk který jde spustit na VPS :D

Chci docílit: Web crawlera? :D

 
Odpovědět  ±0 4.7.2018 12:08
Avatar
Matěj Strnad:4.7.2018 14:09

To co on tam ukazuje se mě nezdá jako efektivní robot na to aby měl denně projít tisíce webů, on to ukazuje spíš jen tak pro srandu a moc jsem nepochopil co tam dělá a to nejsem v PHP začátečník ;)

 
Nahoru Odpovědět 4.7.2018 14:09
Avatar
Jindřich Máca
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Matěj Strnad
Jindřich Máca:4.7.2018 15:02

To je právě ono. Myslím, že efektivní web crawler se dá napsat i v PHP, ale musíš vědět, co přesně děláš. :)

Každopádně, když jsme třeba psali takovéto nástroje ve škole (FIT ČVUT) přímo v předmětu "dolování dat z webu", tak jsme používali Python a v kombinaci s příslušnými frameworkem, jako např. Scrapy, by kvalitní crawler za hodinku až dvě hotový. :-`

 
Nahoru Odpovědět 4.7.2018 15:02
Avatar
Matěj Strnad:4.7.2018 15:31

Já jsem spíš pro PHP protože ho docela "umím" :)

 
Nahoru Odpovědět 4.7.2018 15:31
Avatar
Odpovídá na Matěj Strnad
Tomáš Martin Holub:4.7.2018 18:32

No , pokud chceš projít tisíce webů tak nevím jestli ti to server utáhne :)

 
Nahoru Odpovědět  ±0 4.7.2018 18:32
Avatar
Odpovídá na Tomáš Martin Holub
Matěj Strnad:4.7.2018 18:35

Myslíš že mě toto pomůže k tvorbě Web crawlera?

 
Nahoru Odpovědět 4.7.2018 18:35
Avatar
 
Nahoru Odpovědět  +1 4.7.2018 18:36
Avatar
gold604
Člen
Avatar
gold604:5.7.2018 14:10

Skúsil by som kľudne aj node.js :)

 
Nahoru Odpovědět 5.7.2018 14:10
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.