Diskuze: Kalendář vodorovně (v jednom řádku)

PHP PHP Kalendář vodorovně (v jednom řádku) American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
michal.cepelak:23.10.2016 23:13

Zdravím,
potreboval bych poradit jak udělat kalendář abych ho měl na jednom řádku.
Děkuji

 
Odpovědět 23.10.2016 23:13
Avatar
Mego
Člen
Avatar
Odpovídá na michal.cepelak
Mego:24.10.2016 9:23

To predsa nie je vecou PHP, ale vecou html. Závisí predsa od teba, ako si to zobrazíš, s PHP to nemá nič spoločné

Nahoru Odpovědět  +3 24.10.2016 9:23
Radšej 15 minút skôr, ako 15 sekúnd neskoro...
Avatar
Paranormal
Redaktor
Avatar
Odpovídá na michal.cepelak
Paranormal:27.10.2016 13:08

Stylování je otázkou HTML a CSS. Například si můžeš udělat div a do toho dát všechny ty dny přes divy nebo pomocí Javascriptu/PHP a pomocí css to nastyluješ do řádku. Co s tím uděláš pak funcionálně je otázka PHP.

Nahoru Odpovědět 27.10.2016 13:08
„Když toho moc neumíme tak jsme na nejlepší pozici se něčemu naučit.“
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.