Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Swiftu. Zároveň využij výhodnou slevovou akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
discount 30 + hiring
Avatar
Neaktivní uživatel:23.6.2018 18:57

Když použiji

file_get_contents()

a web mě přesměruje tak jak mám zjistit URL cílové adresy? :)

Chci docílit: Zjistit adresu cílové adresy.

Odpovědět
23.6.2018 18:57
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
David Hynek
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Hynek:23.6.2018 19:16

Tahle funkce te nikam nepresmerovava, ani nic nezjistuje. Jen nacte soubor ze zadane adresy.

Nahoru Odpovědět
23.6.2018 19:16
Čím víc vím, tím víc věcí nevím.
Avatar
Neaktivní uživatel:23.6.2018 19:17

Když mě web přesměruje přes header tak to nejde nějak zjistit?

Nahoru Odpovědět
23.6.2018 19:17
Neaktivní uživatelský účet
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Hynek
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
David Hynek:23.6.2018 20:03

tak tu adresu pridej jako Get parametr k adrese a pak si ji precti. Nejsem odbornik, takze i ma rada bude neodborna. Slo by to i pres Cookies, ale asi by to bylo zbytecne slozite

Nahoru Odpovědět
23.6.2018 20:03
Čím víc vím, tím víc věcí nevím.
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Uživatel sítě :23.6.2018 21:58

http://php.net/…seheader.php#…

Edit: nebo ještě před samotným stažením: http://php.net/…-headers.php

Editováno 23.6.2018 21:59
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
23.6.2018 21:58
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.