Vydělávej až 160.000 Kč měsíčně! Akreditované rekvalifikační kurzy s garancí práce od 0 Kč. Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze: Kód formuláře

V předchozím kvízu, Online test znalostí PHP, jsme si ověřili nabyté zkušenosti z kurzu.

Aktivity
Avatar
Honza Bittner
Tvůrce
Avatar
Honza Bittner:11.1.2013 21:57

Mohu se zeptat jak se kód upravý, když ho chci mít v 1dnom souboru ? :)
jak na něj odkážu v action apod .. ? :)

Odpovědět
11.1.2013 21:57
FIT ČVUT alumnus :-) Sleduj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na cokoli na https://github.com/tenhobi/ama.
Avatar
Mircosoft
Tvůrce
Avatar
Mircosoft:11.2.2013 18:37

Buď do action napiš jméno toho jednoho skriptu, ve kterém všechno máš, nebo ho úplně vynech - formuláře se defaultně odesílají do té samé stránky.

 
Nahoru Odpovědět
11.2.2013 18:37
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.