Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Limit na delku vide

PHP PHP Limit na delku vide American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Bogdan
Redaktor
Avatar
Bogdan:15.6.2014 1:47

Hoj, chci se zeptát jestli někdo nevíte jak ošetřím aby uživatel nemohl nahrát na web video delší než např. 10 sekund?

Popř. jestli by někdo nevěděl jak to udělat i v ASP MVC

Díky

 
Odpovědět 15.6.2014 1:47
Avatar
Ori
Člen
Avatar
Odpovídá na Bogdan
Ori:15.6.2014 18:35

http://stackoverflow.com/…-size-in-php . O inej možnosti neviem, túto som už raz používal, ale vie to pracovať len s ID3. Možno sa tu nájde aj iná rada.

Ohľadom ASP ti neporadím v tom nepracujem

 
Nahoru Odpovědět 15.6.2014 18:35
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.