Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
C# week
Avatar

Člen
Avatar
:21.11.2012 20:33

Ahoj,
mám takovej problém, když mám v proměnné uložen nějaký vzorec (příklad) a chtěl bych ho vypočítat. Je na to nějaká funkce nebo budu muset oddělit části proměnné mezi operátory (např. +,-,*,/) do jiných proměnných a po té vypočítat o_O ?

 
Odpovědět
21.11.2012 20:33
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na
David Čápka:22.11.2012 12:29

Ahoj, na to funkce není :) Ale jsou k tomu určitě hotové knihovny, minimálně zde na devbooku najdeš několik zdrojáků.

Nahoru Odpovědět
22.11.2012 12:29
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Kit:22.11.2012 13:37

Požadavek by mohla splnit funkce eval(). Programátoři se jí však obvykle vyhýbají, protože je pomalá a potenciálně nebezpečná.

Nahoru Odpovědět
22.11.2012 13:37
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar

Člen
Avatar
:22.11.2012 17:53

Dík oběma už je vyřešeno :)

 
Nahoru Odpovědět
22.11.2012 17:53
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na
David Čápka:22.11.2012 17:56

Pokud jsi použil Kitovo řešení a zadání nebo nějaká jeho část pochází od uživatele, ověř si ho nějakým regulárním výrazem, aby obsahoval jen co má.

Nahoru Odpovědět
22.11.2012 17:56
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
:22.11.2012 17:57

Dobrá připomínka. Dikec

 
Nahoru Odpovědět
22.11.2012 17:57
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.