Využij akce až 30% zdarma při nákupu e-learningu. Zároveň pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Hledáme fulltime koordinátora/ku kurzů. 100% homeoffice,100% časově flexibilní. Mám zájem!
discount week 30
Avatar
marcopolo2542001:15.7.2015 19:30

Dobrý den,

šlo by udělat že pokud se přihlásím na webu (Jsem vývojář tzn. za Administratora) viděl bych nějaké specialní menu které by normalní uživatelé nevideli ?

Díky předem..

 
Odpovědět
15.7.2015 19:30
Avatar
NouF
Člen
Avatar
NouF:15.7.2015 19:41

Ano dá. Záleží na tom jaký systém používáš. Pro každý systém použiješ jiný postup.

 
Nahoru Odpovědět
15.7.2015 19:41
Avatar
Odpovídá na NouF
marcopolo2542001:15.7.2015 19:42

Jak myslíš "systém" ?

 
Nahoru Odpovědět
15.7.2015 19:42
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na marcopolo2542001
David Čápka:15.7.2015 19:44

Doporučoval bych přečíst si příslušný návod v sekci PHP a až potom se tu ptát na konkrétní věci. Z tvého dotazu mám pocit jako bys PHP viděl z vlaku. Vše je tu vysvětlené a s ukázkami ke stažení.

Nahoru Odpovědět
15.7.2015 19:44
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
pokusnicek
Člen
Avatar
Odpovídá na marcopolo2542001
pokusnicek:15.7.2015 23:03

Ahoj,

tak toto jsem řešil a nadále bych to tak řešil přes Session.

 
Nahoru Odpovědět
15.7.2015 23:03
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na marcopolo2542001
mkub:16.7.2015 0:28

dalo by sa to riesit napr. tak, ze si zvolis niekolko stupnov opravneni, napr.:
0 - bezny uzivatel
1 - uzivatel s vyssimi pravami
2 - uzivatel opravnujuci na taku a taku funkciu
4 - uzivatel s pravami na dalsiu funkciu
.
.
.
a ked to spocitas, dostanes uzivatela so vbsetkymi pravami
a podla toho, kto ma ake prava, mu vygenerujes v PHP ponuku cinnosti v administracii, samozrejme, ze tie prava budes ukladat v databazi kazdemu uzivatelovi zvlast, alebo mozes tie prava ukladat do databaze v podobe, v akej si uklada MySQL vo svojich tabulkach...
je to na tebe, pre co sa rozhodnes

 
Nahoru Odpovědět
16.7.2015 0:28
Avatar
Odpovídá na marcopolo2542001
Neaktivní uživatel:16.7.2015 0:28

Radši sem dám odkaz: http://www.itnetwork.cz/php/databaze , protože to co tu lidi radí je strašný...
Díl 5 ti odpoví na tvojí otázku, abys tomu rozuměl musíš si přečíst aspoň 1,2,3,4 díl.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
16.7.2015 0:28
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Neaktivní uživatel:16.7.2015 0:33

Prosím o odůvodnění mínusu :)

PS: Jediný rozumný řešení napsal David a mkub

Editováno 16.7.2015 0:34
Nahoru Odpovědět
16.7.2015 0:33
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
marcopolo2542001:18.7.2015 21:43

Děkuji všem..Už to mam nastudované :)

 
Nahoru Odpovědět
18.7.2015 21:43
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.