Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
Mini
Člen
Avatar
Mini:29.2.2016 14:02

Ahoj,
prosím vás potřeboval bych pomoct s jednou komponentou.
Jde o multi upload souborů.
Jenže si jaksi nevím rady jak ho poupravit tak aby byl pro mě ideální.

Stáhl jsem si ho tady.
https://github.com/…-File-Upload
Jde pomerně o známou věc, kterou hodně lidí používá.

V souboru UploadHandler.php ve složce server/php
Jsem zkoušel par věcí měnit ale vetšinou mi to nefungovalo.

Potřeboval bych aby se soubory co uploaduju řadily jen do složek...toznamená že kdyz uložim jpg tak se to hodi do složky obrazky, kdyz tam bude avi tak se to hodí do složky filmy.
To už bycvh si pak switchem nějak udělal ale jde o to jak to tam udělat.
Nenašel by se tu někdo kdo by mi ukázal jak na to?

Díky moc :-)

Odpovědět
29.2.2016 14:02
Jste dobří jen v tom, co vás baví.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Mini
Člen
Avatar
Mini:1.3.2016 9:42

Něco takového

switch ($type) {
            case 'gif': saveTo("/images");
                break;
            case 'avi': saveTo("/Films");
                break;
            case 'docx': saveTo("/documents");
                break;
        }

Ale nevim kam to hodit :(

Nahoru Odpovědět
1.3.2016 9:42
Jste dobří jen v tom, co vás baví.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.