Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: MysQl databáza cez PHP

PHP PHP MysQl databáza cez PHP American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
samo007
Redaktor
Avatar
samo007:6.9.2012 11:05

Zdravím,
Neviete niekto ako odstrániť obsah tabuľky v databáze cez php?
Potreboval by som nejaký jednoduchý príklad aj s prístupom k databáze ( meno, heslo, názov + vymazať obsah tabuľky)

 
Odpovědět 6.9.2012 11:05
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na samo007
David Čápka:6.9.2012 11:08

Ahoj, přečti si tutoriály od Mirka: http://www.itnetwork.cz/php/zaklady

Najdeš tam vše, co potřebuješ.

Nahoru Odpovědět 6.9.2012 11:08
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
samo007
Redaktor
Avatar
samo007:6.9.2012 11:15

ďakujem, pozriem si to.

 
Nahoru Odpovědět 6.9.2012 11:15
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na samo007
David Čápka:6.9.2012 11:18

Kdyby ti cokoli nebylo jasné, tak napiš pod konkrétní článek :)

Nahoru Odpovědět 6.9.2012 11:18
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
samo007
Redaktor
Avatar
samo007:6.9.2012 16:27

ok, lenže som tam nenašiel ten kód. Vraj mám použiť TABLE DELETE. Ale neviem ako. Ani neviem, či to neodstráni celú tabuľku, pretože ja potrebujem odstrániť len celý jej obsah (všetko - mám totiž prístup iba k jednej tabuľke. A návod na odstránenie som tam nenašiel :/

 
Nahoru Odpovědět 6.9.2012 16:27
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na samo007
David Čápka:6.9.2012 16:38

Nojo, máš pravdu, delete tam opravdu není :`

Příkaz je následující:

DELETE FROM tabulka WHERE podminka

Ve tvém případě místo podminka napiš 1, aby to vymazalo vše. Delete bez where raději nikam nepiš.

Nahoru Odpovědět 6.9.2012 16:38
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
samo007
Redaktor
Avatar
samo007:6.9.2012 16:45

Jasné, len by som potreboval konkrétny kód. Ja totiž mysql neovládam :`

 
Nahoru Odpovědět 6.9.2012 16:45
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na samo007
David Čápka:6.9.2012 16:52

Jak pracovat s DB máš v tom seriálu hezky vysvětlené, konkrétní dotaz jsem ti napsal.

Nahoru Odpovědět 6.9.2012 16:52
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
samo007
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
samo007:6.9.2012 17:00

Tak ok. Len je to veľmi súrne, ale dobre. Ďakujem za pomoc

 
Nahoru Odpovědět 6.9.2012 17:00
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.