dodání ihned! nové
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. Zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme programátora do rostoucího týmu ITnetwork.cz, 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací
PHP week

Diskuze: MySQL Prázdný DATETIME

Aktivity
Avatar
ilbinek
Člen
Avatar
ilbinek:28.3.2017 18:14

Ahojte!
Snažím se poslat do MySQL databáze toto:

$proslo = $mysqli->query("INSERT INTO data (ID, TIME_ARRIVE) VALUES ($idUzivatele, " . date("Y-m-d H:i:s") . ")");

Databáze vypadá takto:

_ID ID TIME_ARRIVE TIME_DEPARTURE
INT TEXT DATETIME DATETIME
Autoincrement default - null
Key

_ID ID TIME_ARRIVE TIME_DEPARTURE
INT TEXT DATETIME DATETIME
Autoincrement     Deafult - null
Key      

snažím se uložit čas, potom kontroluju jestli je TIME_DEPARTURE prázdný a updatnout ho na danou hodnoty, když potřebuju. $proslo se mi rovná false a v databázi tím pádem nic není. Nějaké rady prosím? :D Celkem to spěchá. Díky moc!

 
Odpovědět
28.3.2017 18:14
Avatar
ilbinek
Člen
Avatar
ilbinek:28.3.2017 20:36

Dobrý, vyřešeno ;)

Akceptované řešení
+5 Zkušeností
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
28.3.2017 20:36
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Patrik Valkovič
Člen IT Redactor Gang
Avatar
Odpovídá na ilbinek
Patrik Valkovič:28.3.2017 23:55

Bývá zvykem zveřejnit i řešení ;)

Nahoru Odpovědět
28.3.2017 23:55
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Avatar
ilbinek
Člen
Avatar
Odpovídá na Patrik Valkovič
ilbinek:29.3.2017 15:00

Procházelo to dvěma různýma rukama a nejsem si úplně jistý, čím to bylo. Ale jak se dostanu domů, postnu fungující kód. Díky za připomenutí.

 
Nahoru Odpovědět
29.3.2017 15:00
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.