Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: nahlaseni nefunkcniho videa

PHP PHP nahlaseni nefunkcniho videa American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
petr
Neregistrovaný
Avatar
petr:28.10.2012 15:41

Chtel jsem se zeptat jak udelat funkci Nahlasit nefunkcni video. Po kliknuti na funkci, aby naskocil kod na opsani, aby nevznikly spamy. Aby to odeslalo na email, jenom URL, odkud bylo na to kliknuto. Da se to nejak lehce vytvorit? Diky

 
Odpovědět 28.10.2012 15:41
Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
jakub:28.10.2012 15:50

jak to jako myslíš?
Že klikneš na nahlasti nefukční video,pak ti vyskočí okno s kodem,a co s kodem pak?

Nahoru Odpovědět 28.10.2012 15:50
Uvnitř jsou všichni stejní...
Avatar
Зайчик
Člen
Avatar
Odpovídá na petr
Зайчик:28.10.2012 15:58

Pro začátek zkus tohle :) http://www.itnetwork.cz/…ilani-emailu tam najdeš vše potřebné pro odeslání e-mailu pokud by chtěl někdo to video nahlásit že je nefunkční

Nahoru Odpovědět  +1 28.10.2012 15:58
Коммунизм для нашего будущего!
Avatar
Зайчик
Člen
Avatar
Odpovídá na petr
Зайчик:28.10.2012 16:01

A co se týče opsání toho kódu, tak transofrmy těch obrázků nejsou zrovna nic jednoduchého pokud si je chceš vytvořit sám, ale určitě najdeš na internetu spostu spamovzdorých ověření :) a myslím že bude bohatě stačit random tam házet příklady a "formulář" na to abys napsal výsledek například:

Budeš tam mít čudlík "nahlásit video jako poškozené" po kliknutí na něj se ti oběví takový mini formulář "kolik je 5+5?" a to do formuláře napíšeš 10 a stiskneš další tlačítko potvrdit :) a odešle se ti do tvé e.mailové schránky mail s názvem videa a že je poškozené a bůh ví co :) trošku si stim pohraj máš na to tutoriál v tom linku :)

Nahoru Odpovědět 28.10.2012 16:01
Коммунизм для нашего будущего!
Avatar
petr
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na jakub
petr:28.10.2012 16:23

ani nepotrebuji, aby vyskakovalo okno. Staci vlastne kliknout a tim se mi automaticky odesle zprava s odkazem na dane URL

 
Nahoru Odpovědět 28.10.2012 16:23
Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na petr
jakub:28.10.2012 16:48

třeba takto:
Na začátku kodu:

<?php
if (isset($_POST['nahlaseni']) AND $_POST['kontrola']='10'
mail([email protected]','Nefukční video',$_SERVER["SERVER_NAME"] $_SERVER["REQUEST_URI"]);
?>

Pod videm:

<p>Nahlásit nefunčkní video:
<button name="nahlaseni" value="Nahlásit"> Obrana proti spamu: Kolik je 5+5 <input type="text" nape="kontrole">

Mělo by to fungovat

Editováno 28.10.2012 16:50
Nahoru Odpovědět 28.10.2012 16:48
Uvnitř jsou všichni stejní...
Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
jakub:28.10.2012 20:07

OPRAVA:

<?php
if ((isset($_POST['nahlaseni'])) AND $_POST['kontrola']='10'
mail([email protected]','Nefukční video',$_SERVER["SERVER_NAME"] $_SERVER["REQUEST_URI"]);
?>
Nahoru Odpovědět 28.10.2012 20:07
Uvnitř jsou všichni stejní...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.