Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
Aktualizovali jsme Zásady zpracování osobních údajů. Pokračováním užívání sítě projevíte souhlas s těmito podmínkami. Tuto zprávu můžete nyní zavřít.
java week + discount 50
Avatar
Rasta_Man
Člen
Avatar
Rasta_Man:28.6.2013 12:26

Ahoj potřebuji pomoc. Mám udělat galerii a vkládání obrázků do ní pomocí PHP.

Ale potřebuji aby šlo nahrát i více než jeden obrázek. Něco málo mám...

Děkuji za případnou pomoc. :)

 
Odpovědět
28.6.2013 12:26
Avatar
Rasta_Man
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Rasta_Man:28.6.2013 12:55

jo a to mám vlastně udělat že spočítám kolik je v array položek že ?

Nebo jak jsi to myslel :D

Editováno 28.6.2013 12:55
 
Nahoru Odpovědět
28.6.2013 12:55
Avatar
Odpovídá na Rasta_Man
Michal Žůrek - misaz:28.6.2013 13:00

třeba, máš array s cestami k obrázkům, takže uděláš:

for($i = 0; $i < count($poleSCestami);$i++)
{
   // a zde si implementuj vkládání
}
 
Nahoru Odpovědět
28.6.2013 13:00
Avatar
Rasta_Man
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Rasta_Man:28.6.2013 13:00

Jo takhle jsem to myslel dík moc :D

 
Nahoru Odpovědět
28.6.2013 13:00
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Rasta_Man
David Čápka:29.6.2013 11:17

Když dáš k inputu typu file atribut multiple, tak jde vybrat více souborů. Formulář musí mít atribut enctype="multi­part/form-data" a input name končící []. Potom ti jednotlivé soubory přijdou očíslované a ty si je jen projedeš cyklem a zpracuješ.

Nahoru Odpovědět
29.6.2013 11:17
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.