Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
C# week
Avatar
Rasta_Man
Člen
Avatar
Rasta_Man:28.6.2013 12:26

Ahoj potřebuji pomoc. Mám udělat galerii a vkládání obrázků do ní pomocí PHP.

Ale potřebuji aby šlo nahrát i více než jeden obrázek. Něco málo mám...

Děkuji za případnou pomoc. :)

 
Odpovědět
28.6.2013 12:26
Avatar
Rasta_Man
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Rasta_Man:28.6.2013 12:55

jo a to mám vlastně udělat že spočítám kolik je v array položek že ?

Nebo jak jsi to myslel :D

Editováno 28.6.2013 12:55
 
Nahoru Odpovědět
28.6.2013 12:55
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Rasta_Man
Michal Žůrek - misaz:28.6.2013 13:00

třeba, máš array s cestami k obrázkům, takže uděláš:

for($i = 0; $i < count($poleSCestami);$i++)
{
   // a zde si implementuj vkládání
}
 
Nahoru Odpovědět
28.6.2013 13:00
Avatar
Rasta_Man
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Rasta_Man:28.6.2013 13:00

Jo takhle jsem to myslel dík moc :D

 
Nahoru Odpovědět
28.6.2013 13:00
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Rasta_Man
David Čápka:29.6.2013 11:17

Když dáš k inputu typu file atribut multiple, tak jde vybrat více souborů. Formulář musí mít atribut enctype="multi­part/form-data" a input name končící []. Potom ti jednotlivé soubory přijdou očíslované a ty si je jen projedeš cyklem a zpracuješ.

Nahoru Odpovědět
29.6.2013 11:17
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.