Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:12.6.2012 17:58

ahoj, ctel bych se zeptat, jestli musim nejdriv naprogrmovat celej web nez ho nahraju na server

 
Odpovědět
12.6.2012 17:58
Avatar
Mircosoft
Redaktor
Avatar
Mircosoft:12.6.2012 18:06

Nemusíš. Nahrát si tam můžeš co chceš a v případě potřeby to později smazat nebo přepsat jinými soubory.

 
Nahoru Odpovědět
12.6.2012 18:06
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:12.6.2012 18:18

ok jasne ale kdyz to nahraju na edora.cz tak se mi tam nic nezbrazí..nevís co s tim??

 
Nahoru Odpovědět
12.6.2012 18:18
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Energy
Člen
Avatar
Energy:12.6.2012 18:21

Nahrál jsi to do složky web?

 
Nahoru Odpovědět
12.6.2012 18:21
Avatar
Mircosoft
Redaktor
Avatar
Mircosoft:12.6.2012 18:38

Nahrával jsi to do adresáře web? Máš tam index.php, index.htm, index.html nebo něco podobného? "Nic se mi nezobrazí" je dost široký pojem.

 
Nahoru Odpovědět
12.6.2012 18:38
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.