Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Nefunkční PHP soubor po upravení z mobilu.

PHP PHP Nefunkční PHP soubor po upravení z mobilu. American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
oggymotslp
Člen
Avatar
oggymotslp:20.10.2016 21:46

Zdravím,

měl jsem na mobilu aplikaci CodeAnyWhere. Přidával jsem něco do kódu na web. A jakmile jsem to odeslal PHP nefunguje i když to smažu a navrátím do původní sestavy. Již jsem se s tímto problémem setkal, a pomohlo když jsem smazal část kódu (Naštěstí to nebilo tak dlouho) a zase ji napsal. Jenže jsem si myslel, že to je nějaká chyba v Aplikaci a že se to snad nestane. Tak jsem upravoval svůj druhý kód asi o 420 řádcích a stejná chyba. Nevím čím to je, ale mám podezření na to, že to něco udělalo s háčky a čárky (č, ž, ě,..). Vždy když jsem to upravoval, tak jsem tam psal něco s diakritikou (š, ž, ě,...) přesněji slovo "může". A jelikož se mě to nechce celé přepisovat, tak jsem se chtěl zeptat Vás, zda nevíte, jestli je to nějaká celková chyba PHP a zda se dá nějak opravit.

Děkuji, a doufám, že najdu nějaké řešení.

Odpovědět 20.10.2016 21:46
Proč to dělat jednoduše, když to jde i složitě :D
Avatar
Petr Linhart
Člen
Avatar
Odpovídá na oggymotslp
Petr Linhart:21.10.2016 19:41

Jak PHP nefunguje? Vyhazuje nějakou chybu?

 
Nahoru Odpovědět  +1 21.10.2016 19:41
Avatar
Jakub Žák
Člen
Avatar
Jakub Žák:22.10.2016 9:30

No a není problém v kódování? Zkus to uložit jako UTF-8, mobil to mohl třeba uložit nějak jinak. Co to dělá, jak se to chová? Nezobrazují se některé znaky? Kód se vůbec nezpracuje?

Nahoru Odpovědět 22.10.2016 9:30
Kuba je ajťák. Buď jako Kuba.
Avatar
00
Člen
Avatar
00:22.10.2016 16:11

Není tam BOM na začátku?

 
Nahoru Odpovědět  +1 22.10.2016 16:11
Avatar
oggymotslp
Člen
Avatar
oggymotslp:5.11.2016 20:30

Bylo to mezerami, už je to vyřešené.

Akceptované řešení
+5 Zkušeností
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 5.11.2016 20:30
Proč to dělat jednoduše, když to jde i složitě :D
Avatar
Jan Bezdíček
Redaktor
Avatar
Jan Bezdíček:5.11.2016 20:34

To jde oznacit jako reseni i vlastni odpoved ? :D

 
Nahoru Odpovědět 5.11.2016 20:34
Avatar
oggymotslp
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Bezdíček
oggymotslp:5.11.2016 20:37

Tak jak mám to vlákno uzavřít? :D

Nahoru Odpovědět  -1 5.11.2016 20:37
Proč to dělat jednoduše, když to jde i složitě :D
Avatar
krepsy3
Redaktor
Avatar
Odpovídá na oggymotslp
krepsy3:5.11.2016 21:50

Neuzavírat, stačilo napsat, že problém byl vyřešen, popř. označit tobě nejužitečnější odpověď nepůsobí to úplně dobře. Jinak ano, vlastní příspěvek označit lze, také mě to zprvu překvapilo, ale jak vidíš, za sníženou sazbu zkušeností a bez bodů ;)

Nahoru Odpovědět  +1 5.11.2016 21:50
Programátor je stroj k převodu kávy na kód.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.