Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme asistenty pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
PHP week
Avatar
Ľuboš Čurgó
Redaktor
Avatar
Ľuboš Čurgó:16.8.2013 13:29

Nainstaloval som XAMPP. Porty mi nic neblokuje a vsetky moduli bezia v pohode. http://localhost/xampp/ mi zobrazi. Vcera bolo vsetko v pohode. No dnes ked zobrazim stranku v browseri alebo priamo v debugu eclpise tak mi zobrazi len to co som napisal vcera. Ako keby sa mi ten php script vobec neprepisoval. Nejaky napad?

 
Odpovědět
16.8.2013 13:29
Avatar
Snorlax
Redaktor
Avatar
Snorlax:16.8.2013 13:42

já používám WAMP server a takovéto problémy nemám. pokud se ti to nepodaří rozjet zkus ten wamp, jsem s ním naprosto spokojen...

Nahoru Odpovědět
16.8.2013 13:42
Kdo chce pochopit, pochopí. Kdo dělá že chce pochopit, může pouze dělat, že pochopil...
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ľuboš Čurgó
Kit:16.8.2013 13:43

Zkus Shift-F5 v prohlížeči.

Nahoru Odpovědět
16.8.2013 13:43
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Ľuboš Čurgó
David Čápka:16.8.2013 14:33

Zobrazuje se ti to, co máš v tom souboru uložené, žádná magie v tom není.

Nahoru Odpovědět
16.8.2013 14:33
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Ľuboš Čurgó
Redaktor
Avatar
Ľuboš Čurgó:16.8.2013 14:44

Restartoval som pc a uz to ide. Asi nejaky bug, neviem

 
Nahoru Odpovědět
16.8.2013 14:44
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.