Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Michal Vašíček:15.2.2015 11:08

Zdar. Narazil jsem na další absurdní věc, kterou prostě v PHP nechápu.
Mám řádek 47, na kterém je údajně chyba

Parse error: syntax error, unexpected ' ' (T_STRING) in *cesta* on line 47

ovšem řádek je jenom

if ($page[2] == 'update') {

Nevíte někdo, co mám sakra dělat?

Odpovědět 15.2.2015 11:08
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Avatar
Odpovídá na Michal Vašíček
Martin Konečný (pavelco1998):15.2.2015 11:13

Co máš na řádku před tím?
Nemáš náhodou pevnou mezeru mezi rovnítkem a výrazem? :D

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 15.2.2015 11:13
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Avatar
Michal Vašíček
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Martin Konečný (pavelco1998)
Michal Vašíček:15.2.2015 11:15

Na řádku předtím mám jen

}

pro ukončení jiného IFu. A ano, asi to byla pevná mezera :D Díky moc. Teď to sice háže chybu s DB, ale to už bude problém někde jinde...

Nahoru Odpovědět  +1 15.2.2015 11:15
Příspěvek může obsahovat stopy arašídů, sarkasmu a sóji.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.