Diskuze: Nevite jak vyřešit filtr lokalizace podle města?

PHP PHP Nevite jak vyřešit filtr lokalizace podle města? American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Petr Turek
Člen
Avatar
Petr Turek:15. května 17:45

Ahoj, pro náš web sportjim.com bych rád do sekce sportovní události přidal podobný filtr jako mají zde https://www.sportvokoli.cz/sportovni-kluby. Tak aby uživatel našel sportovní událost v okolí kde chce. Tj třeba zadá Jihlava a zobrazí se mu události třeba v okruhu 30km. Nevíte jak na to? díky Petr

 
Odpovědět 15. května 17:45
Avatar
Odpovídá na Petr Turek
Ondřej Štorc:15. května 18:27

Přes JS si získáš souřadnice: https://www.w3schools.com/…location.asp
a tady máš třeba ukázku jak to v PHP předělat na vzdálenost: https://developers.google.com/…tore-locator?…

Nahoru Odpovědět 15. května 18:27
Život je příliš krátký na to, abychom bezpečně odebírali USB z počítače..
Avatar
Petr Turek
Člen
Avatar
Odpovídá na Ondřej Štorc
Petr Turek:15. května 19:26

Díkes Ondro.

 
Nahoru Odpovědět 15. května 19:26
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.