Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
https://www.itnetwork.cz/csharp
Avatar
DHPICO
Redaktor
Avatar
DHPICO:24.4.2015 16:59

zdravím, tak nějak potřebuju, abych z databáse načetl čás, napříklád tam bude uložena dnešní půlnoc a tento čas se načte do javascriptu kde se bude počítat rozdíl těchto času a tam budu vědět kolik zbývá.

věci co bych potřeboval poradit:
v jakém formátu má být načtená hodnota z DB abych v JS jen zjisitl aktuální čas přes "new Date()" a hned bude rozdíl, ten už zvládnu dále zpracovat, díky :)

Odpovědět
24.4.2015 16:59
Požehnáni budíš oráj
Avatar
DHPICO
Redaktor
Avatar
DHPICO:24.4.2015 17:04

tak už nic, pár sekund po napsání příspěvku jsem zjistil jak na to :D

Nahoru Odpovědět
24.4.2015 17:04
Požehnáni budíš oráj
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Jan Lupčík
Super redaktor
Avatar
Odpovídá na DHPICO
Jan Lupčík:24.4.2015 17:05

Přes funkci v PHP date(), ne? Jestli jsem to dobře pochopil ...

$cas = date("d/m/Y H:i:s", strtotime($tvojeDatum));
Editováno 24.4.2015 17:05
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
24.4.2015 17:05
TruckersMP vývojář
Avatar
DHPICO
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Lupčík
DHPICO:24.4.2015 17:06

přesně tak :)

Nahoru Odpovědět
24.4.2015 17:06
Požehnáni budíš oráj
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.