Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: odčítání času PHP / JS

PHP PHP odčítání času PHP / JS American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
DHPICO
Redaktor
Avatar
DHPICO:24.4.2015 16:59

zdravím, tak nějak potřebuju, abych z databáse načetl čás, napříklád tam bude uložena dnešní půlnoc a tento čas se načte do javascriptu kde se bude počítat rozdíl těchto času a tam budu vědět kolik zbývá.

věci co bych potřeboval poradit:
v jakém formátu má být načtená hodnota z DB abych v JS jen zjisitl aktuální čas přes "new Date()" a hned bude rozdíl, ten už zvládnu dále zpracovat, díky :)

Odpovědět 24.4.2015 16:59
Požehnáni budíš oráj
Avatar
DHPICO
Redaktor
Avatar
DHPICO:24.4.2015 17:04

tak už nic, pár sekund po napsání příspěvku jsem zjistil jak na to :D

Nahoru Odpovědět  +1 24.4.2015 17:04
Požehnáni budíš oráj
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na DHPICO
IT Man:24.4.2015 17:05

Přes funkci v PHP date(), ne? Jestli jsem to dobře pochopil ...

$cas = date("d/m/Y H:i:s", strtotime($tvojeDatum));
Editováno 24.4.2015 17:05
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 24.4.2015 17:05
Cokoliv a kdokoliv může jednou uspět.
Avatar
DHPICO
Redaktor
Avatar
Odpovídá na IT Man
DHPICO:24.4.2015 17:06

přesně tak :)

Nahoru Odpovědět  +2 24.4.2015 17:06
Požehnáni budíš oráj
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.