Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
KleoCZ
Člen
Avatar
KleoCZ:26.11.2013 11:57

Zdravím všechny,

mám trochu jiný problém než kolega s formulářem.

Situace:

  • v html mám formulář, který odesílá přes POST na posli.php
  • posli.php zpracuje všechna data (odešle mi údaje na mail)
  • jak ale vrátím do html <p>Script se provedl.</p> nebo <p> Script neproběhl.</p> ?

Našel jsem, že by to mělo jít přes:
<script>
var neco = "<? echo $vysledek; ?>";
document.write(ne­co);
</script>
Bohužel takto mi to nefunguje.

Projel jsem hodně fór, ale v php se nějak ztrácím. Můžete mi prosím poradit? Klidně i jiné řešení, důležité je, že html a posli.php jsou zvláště a php se má provést jakoby na pozadí a odeslat mi mail a do html "výsledek".

Kdyby to bylo nesrozumitelné nebo jestli mám něco doplnit, tak mi to napište.

Díky, Kleo

PS: Může si mě někdo, kdo vládne php a má občas, přidat do přátel abych se mohl zeptat online?

Editováno 26.11.2013 11:59
Odpovědět
26.11.2013 11:57
Apeluji na všechny co odpovídají na dotazy, tak pokud je to jen trochu možné dávejte rovnou reálná řešení třeba v htt...
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na KleoCZ
Kit:26.11.2013 12:11

Dá se to uložit do session a při zobrazování následující stránky to do ní vložit.

Nahoru Odpovědět
26.11.2013 12:11
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na KleoCZ
David Čápka:26.11.2013 12:35

Můžeš přece jednoduše předat nějaký GET parametr stránce, co formulář zobrazuje.

Nahoru Odpovědět
26.11.2013 12:35
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.