Nauč se s námi víc. Využij 50% bonus na e-learningové kurzy.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
discount week 50
Avatar
goublin
Člen
Avatar
goublin:17.2.2013 14:27

Ahoj, naprogramoval jsem si v php jednoduchý vyhledávač, který vyhledává v moji databázi. Jak udělám to, že když něco vyhledám, tak na ten text pak můžu kliknou a přesměruje mě to jinou stránku? Čili něco na způsob http://www.cbdb.cz/ ,kde zadám název knihy a pak na tu vyhledanou můžu kliknout a objeví se mi nějaký popis.
Díky.

 
Odpovědět
17.2.2013 14:27
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na goublin
David Čápka:17.2.2013 15:05

Pokud sis udělal vyhledávač, měl bys vědět jak otevřít výsledek, který ti to najde.

Nahoru Odpovědět
17.2.2013 15:05
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
goublin
Člen
Avatar
goublin:17.2.2013 15:20

No udělal jsem si vyhledávač, ale bez pomocí internetu bych to nezvládl. :)

Akorat si myslím, že obsah výsledku který otevřu se bude řídit podle id...

 
Nahoru Odpovědět
17.2.2013 15:20
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na goublin
David Čápka:17.2.2013 15:34

No součástí nalezeného záznamu v databázi je nějaký identifikátor (asi ID), pomocí kterého vygeneruješ odkaz, který následně záznam zobrazí nějakým skriptem pro zobrazení. Musíš poslat kód nebo lépe popsat oč se jedná.

Nahoru Odpovědět
17.2.2013 15:34
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.