Avatar
Lukáš Slabý (LynSis):21.5.2014 20:47

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Nevím proč, ale php mi nechce vkladat do db.
Děkuji za pomoc.

<form method="POST" class="cform-form">
                <div class="row">
                  <div class="span6"> <span class="your-name">
                    <input type="text" name="jmeno" placeholder="Váše jmeno" class="cform-text" size="40" title="Tvoje jmeno">
                    </span> </div>
                  <div class="span6"> <span class="your-email">
                    <input type="text" name="email" placeholder="Email" class="cform-text" size="40" title="Tvuj email">
                    </span> </div>
                </div>
                <div class="row">
                  <div class="span12"> <span class="message">
                    <textarea name="zprava" class="cform-textarea" cols="40" rows="10" title="zprava"></textarea>
                    </span> </div>
                </div>
                <div>
                  <input type="submit" value="Odeslat" class="cform-submit pull-left">
                </div>
                <div class="cform-response-output"></div>
              </form>
            </div>
          </div>
          <?
          require('db.php');
          Db::connect('lukas.jinonice.cz', 'c2eshop', '######', '######');
          if($_POST)
          {
          Db::query('
                     INSERT INTO prislo (jmeno, email, zprava)
                     VALUES (?, ?, ?)
                     ', $_POST['jmeno'], $_POST['email'], $_POST['zprava']);

          }

          ?>


        </div>
Editováno 21.5.2014 20:49
 
Odpovědět 21.5.2014 20:47
Avatar
Odpovídá na Lukáš Slabý (LynSis)
Michal Žůrek (misaz):21.5.2014 21:06

vyhodí to chybu? Funguje databáze? Skutečně je něco v post (zjistíš var_dump($_POST)?

Nahoru Odpovědět 21.5.2014 21:06
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Lukáš Slabý (LynSis):21.5.2014 21:11

1.Ne nevihodí to nic
2.Databaze funguje
3.Ano v postu něco je sám to tam zadávám :D

//Sorry tak je někde chyba v zapistu do db C2eshop jen co jsem to zacal ukladat do jine funguje !!

Editováno 21.5.2014 21:13
 
Nahoru Odpovědět 21.5.2014 21:11
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lukáš Slabý (LynSis)
mkub:22.5.2014 6:52

a ako vypada subor db.php?

a ak nemoze sa pripojit k databaze, resp. pracovat s nou a mas zapnute logovanie, tak v chybovom logu mas aj popis chyby

 
Nahoru Odpovědět 22.5.2014 6:52
Avatar
Lukáš Slabý (LynSis):22.5.2014 14:13

Už jsem to vyřešil se spravcem serveru vytvořila se chybně databaze.

 
Nahoru Odpovědět  +1 22.5.2014 14:13
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.