Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
mnauik
Člen
Avatar
mnauik:14.4.2014 15:23

Ahoj, mam problem s PHP,

Mam operacni system Ubuntu 13.10, pres Synaptic jsem si stahl balicky na provoz lamp serveru. Vse je v poradku, krome toho, ze kdyz udelam chybu, napriklad zapomenu strednik, tak se nevypise zadna chyba, jen se zobrazi prazdna stranka. Podle ruznych navodu jsem zkousel menit php.ini i to php skriptu vlozit nejakou funkci, ktera povoluje vypisovani chyb.

Netusim, jestli jsem na neco nezapomnel, proto jsem napsal i postup. Dekuji za odpovedi.

Odpovědět
14.4.2014 15:23
minusuj mě, ale zdůvodni to ;)
Avatar
Odpovídá na mnauik
Michal Žůrek - misaz:14.4.2014 15:32

nenapsal jsi co jsi do php.ini napsal, co voláš za funkci atd. Pokud vím dobře, tak po nastavení php.ini to vše ještě musíš restartovat.

 
Nahoru Odpovědět
14.4.2014 15:32
Avatar
mnauik
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
mnauik:14.4.2014 19:18

zkousel jsem funkci:
error_reportin­g(E_ALL);

a php.ini:
ted mam defaultni nastaveni:

; display_errors
;   Default Value: On
;   Development Value: On
;   Production Value: Off

; display_startup_errors
;   Default Value: Off
;   Development Value: On
;   Production Value: Off

; error_reporting
;   Default Value: E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED
;   Development Value: E_ALL
;   Production Value: E_ALL & ~E_DEPRECATED & ~E_STRICT

Ale mel jsem vsude On a u error reporting vsude jen E_ALL bez toho & a toho co je za tim.

Nahoru Odpovědět
14.4.2014 19:18
minusuj mě, ale zdůvodni to ;)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na mnauik
Michal Žůrek - misaz:14.4.2014 19:20

neznačí ; komentář?

 
Nahoru Odpovědět
14.4.2014 19:20
Avatar
mnauik
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
mnauik:14.4.2014 20:09

To jsem netušil, našel jsem tedy display_errors, display_startup_e­rrors bez ; a zmenil je na On. error_reporting jsme zmenil na E_ALL a restartoval apache. Žádná změna. Na něco jsem zapomněl?

Nahoru Odpovědět
14.4.2014 20:09
minusuj mě, ale zdůvodni to ;)
Avatar
mnauik
Člen
Avatar
mnauik:14.4.2014 20:16

Tak nakonec jsem upravoval jiny php.ini. Ale stejne děkuji Michal Žůrek, bez tebe bych totiž upravoval i ten druhý php.ini v komentářích :D

Nahoru Odpovědět
14.4.2014 20:16
minusuj mě, ale zdůvodni to ;)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.