Využij akce až 30% zdarma při nákupu e-learningu. Zároveň pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Hledáme fulltime koordinátora/ku kurzů. 100% homeoffice,100% časově flexibilní. Mám zájem!
Java week
Avatar
solta
Člen
Avatar
solta:25.12.2013 14:56

ahoj mam problém a potřebuji radu, vycházím z ze serialu Jednoduchý redakční systém v PHP objektově (MVC) zde na webu.
Asi není třeba o se o funkcích rozepisovat, problém je v tom že když do pole $parameters dam vice jak jednu hodnotu tak se vrací prázdný výsledek bez chyby pokud nastavím hodnoty do sql tak vše funguje jak má takže jsem v koncích, asi něco špatně chápu s OOP teprve začínám přesto že programuji už dlouho.
za cokoli co mě nakopne správným směrem budu vděčný

public static function dbQueryAll($sql, $parameters = Array()) {
        $return = self::$connection->prepare($sql);
        $return->execute($parameters);
        return $return->fetchAll();
}


$parameters = array(1,1);

$return = DB::dbQueryAll("SELECT * FROM document WHERE `documentTypeID`='?' AND `companyID` = '?' ORDER BY `documentNumber` DESC", $parameters);
print_r($return);
 
Odpovědět
25.12.2013 14:56
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na solta
Kit:25.12.2013 15:16

- ty otazníky nesmí být v apostrofech.
- při otevírání databáze dej jako čtvrtý parametr

array(PDO::ATTR_ERRMODE => PDO::ERRMODE_EXCEPTION, PDO::MYSQL_ATTR_INIT_COMMAND => "SET NAMES utf8")

Bude ti to zachytávat chyby a vyhazovat výjimky
- funkci dbQueryAll() bych určitě nedělal jako statickou

Editováno 25.12.2013 15:17
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
25.12.2013 15:16
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
solta
Člen
Avatar
solta:26.12.2013 17:23

Díky funguje, ty errory jsem měl nastavené ale nevypisovalo to nic

 
Nahoru Odpovědět
26.12.2013 17:23
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.