Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
discount week 30 - hiring
Avatar
Adam Ježek
Redaktor
Avatar
Adam Ježek:1.7.2015 14:38

Zdravim,
jde nějak v PhpStormu zapnout našeptávač souborů?
On tam nějak částečně je, když píšu obrázek, tak jakile se ostanu k src, vyskočí okno pro výběr souboru, ale jakmile vyberu první složku, tak okno zmizí a zbytek cesty si musim dopsat sám.
A když používam include nebo require, tak žádný našeptávač nevyskočí, ale umí zahlásit že soubor neexistuje, takže musí vědět že se tam má odkazovat na soubor.
Díky
//přišel jsem na ctrl+mezerník, ale nešlo by to někde zapnout aby to okno vyskakovalo samo?

Editováno 1.7.2015 14:41
Odpovědět
1.7.2015 14:38
Počkej chvíli, poradím se s křišťálovou koulí.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
Michal Žůrek - misaz:1.7.2015 14:45

v PHPstormu to asi nejde, resp. mě se to nepodařilo.

na Ctrl + mezerník si zvykni, takhle se zapíná/vynucuje našeptávač ve většině IDE.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
1.7.2015 14:45
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.