Vydělávej až 160.000 Kč měsíčně! Akreditované rekvalifikační kurzy s garancí práce od 0 Kč. Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze: Po includu vyhození hlavičky do těla & divné uvozovky na prázdném řádku

V předchozím kvízu, Online test znalostí PHP, jsme si ověřili nabyté zkušenosti z kurzu.

Aktivity
Avatar
Mark Vajšbejn:3.3.2014 11:23

Zdravím, mám takový problém že na mém webu vkládám hned na začátku souboru, indexu, nějaký subor, v mém případě třeba funkce a tě mi pak vytlačují hlavičku do těla.. (viz. zdroják zde: http://novej.classipvpcrafters.cz/ )
Ví někdo jak toto opravit, aby to bylo validní a v hlavičce zůstalo to co má? (PS: Hlavička sice funguje ale chci ji mít tam kde být má)

A ještě jeden dotaz, po každém icludu se mi v zdrojovém kódě stránky v aktualizovaném prohlížeči chrome objeví divný, prázdný řádek s uvozovkami. Ví též a zase někdo jak toto opravit? - Protože se mi přecejen zdá že kód má být čistý.

Díky.

 
Odpovědět
3.3.2014 11:23
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.