Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se PHP. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací.
Hledáme programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
discount week 30 - hiring

Diskuze: Po includu vyhození hlavičky do těla & divné uvozovky na prázdném řádku

Aktivity
Avatar
Mark Vajšbejn:3.3.2014 11:23

Zdravím, mám takový problém že na mém webu vkládám hned na začátku souboru, indexu, nějaký subor, v mém případě třeba funkce a tě mi pak vytlačují hlavičku do těla.. (viz. zdroják zde: http://novej.classipvpcrafters.cz/ )
Ví někdo jak toto opravit, aby to bylo validní a v hlavičce zůstalo to co má? (PS: Hlavička sice funguje ale chci ji mít tam kde být má)

A ještě jeden dotaz, po každém icludu se mi v zdrojovém kódě stránky v aktualizovaném prohlížeči chrome objeví divný, prázdný řádek s uvozovkami. Ví též a zase někdo jak toto opravit? - Protože se mi přecejen zdá že kód má být čistý.

Díky.

 
Odpovědět
3.3.2014 11:23
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.