Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
Zdeněk Pavlátka:29.1.2014 6:35

Jak bych měl kontrolovat stažení souboru na svých stránkách? Jde mi o vypsání počtu stažení a nějak mě nic nenapadá.

Odpovědět
29.1.2014 6:35
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Michal Žůrek - misaz:29.1.2014 6:45

odkaz který nyní vede na soubor ke stažení, povede na PHP script, který započte stažení a pak uživatele přesměruje na soubor ke stažení.

<?php
// tady si to dáš do databáze
Header('Location: tadyJeUrlSouboru.exe');
 
Nahoru Odpovědět
29.1.2014 6:45
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Zdeněk Pavlátka:29.1.2014 16:41

Je to Header, nebo header?

Nahoru Odpovědět
29.1.2014 16:41
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Uživatel sítě :29.1.2014 16:45

nehraje to roli -> http://php.net/…n.header.php

Obojí tě bude fungovat.

Nahoru Odpovědět
29.1.2014 16:45
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.