Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
discount week 50
Avatar
Samuel Kodytek:13.10.2013 11:40

ted sem narazil na problem kde mam napsanej tenhle kod:

<form method="post">
            <input type="text" name="prvni">
            <input type="text" name="druha">
            <input type="submit" name="submit">
        </form>

a nefunguje mi post vzdy mi to najede do get, nevite co s tim?

Dekuju za pomoc :)

Editováno 13.10.2013 11:40
Odpovědět
13.10.2013 11:40
There is more than one way to screw it
Avatar
Samuel Kodytek:13.10.2013 11:48

Sorry zapomel sem

<?php
$x = explode(',', $_POST['prvni']);
$y = explode(',', $_POST['druha']);

foreach ($x as $value) {
    echo 'value';
}


?>
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 11:48
There is more than one way to screw it
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Kodytek
Kit:13.10.2013 12:07

Zkusil jsem to podle tebe a funguje mi to bezvadně. Když do prvního parametru nacpu slova oddělená čárkami, tak mi to vypíše na jednotlivých řádcích.

<?php
$x = explode(',', $_POST['prvni']);
$y = explode(',', $_POST['druha']);

foreach ($x as $value) {
    echo $value, "<br />";
}

?>
<form method="post">
<input type="text" name="prvni">
<input type="text" name="druha">
<input type="submit" name="submit">
</form>
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:07
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Odpovídá na Samuel Kodytek
Libor Šimo (libcosenior):13.10.2013 12:20

Máš tie kódy v jednom subore.php?

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:20
Aj tisícmíľová cesta musí začať jednoduchým krokom.
Avatar
Odpovídá na Kit
Samuel Kodytek:13.10.2013 12:21

Mne to furt nefunguje :( nemuze to byt problem treba s netbeansema?

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:21
There is more than one way to screw it
Avatar
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:21
There is more than one way to screw it
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Libor Šimo (libcosenior)
Kit:13.10.2013 12:21

Pokud ne, tak mu to ani nemůže fungovat.

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:21
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Kodytek
Kit:13.10.2013 12:23

Skutečně to děláš jako já? Chybí ti tam $ u "value" a nesmí to být v apostrofech.

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:23
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Samuel Kodytek:13.10.2013 12:26

jo skousel sem to jako ty vzal sem celej tvuj kod a nahradil sem ho svim :/

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:26
There is more than one way to screw it
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Kodytek
Kit:13.10.2013 12:29

A jak teď vypadá ten tvůj aktuální?

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:29
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Odpovídá na Kit
Samuel Kodytek:13.10.2013 12:34

Takhle:

        <form method="post">
            <input type="text" name="prvni">
            <input type="text" name="druha">
            <input type="submit" name="submit">
        </form>
<?php
$x = explode(',', $_POST['prvni']);
$y = explode(',', $_POST['druha']);

foreach ($x as $value) {
    echo $value, "<br />";
}

?>

A vzdycky mi to vypise v URL:

http://localhost/Podmnozina/index.php?prvni=10%2C2&druha=10%2C5&submit=Submit
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:34
There is more than one way to screw it
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Kodytek
Petr Nymsa:13.10.2013 12:35

To je opravdu divný. A když tam dáš method GET ?

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:35
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Kodytek
Kit:13.10.2013 12:38

Vždyť to máš obráceně. PHP kód musí být nahoře.

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:38
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Samuel Kodytek:13.10.2013 12:39

tak mi to taky vyjede to samy url ale nefunguje to ani kdyz skusim tenhle kod:

<form method="get">
     <input type="text" name="prvni">
     <input type="text" name="druha">
     <input type="submit" name="submit">
 </form>
<?php
$x = explode(',', $_GET['prvni']);
$y = explode(',', $_GET['druha']);

foreach ($x as $value) {
echo $value, "<br />";
}

?>
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:39
There is more than one way to screw it
Avatar
Odpovídá na Kit
Samuel Kodytek:13.10.2013 12:40

To je jedno ne? kdyz mi to furt misto POST dava GET?

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:40
There is more than one way to screw it
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Kodytek
Kit:13.10.2013 12:43

Jedno je kolečko u tragača. Svědčí to o tom, že jsi vůbec nepochopil, jak POST a GET funguje. Jako kdyby sis myslel, že se nejprve zobrazí formulář, počká, až ho vyplníš a pak se ten výsledek zpracuje.

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:43
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Odpovídá na Kit
Samuel Kodytek:13.10.2013 12:47

I tak to nefunguje :/

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:47
There is more than one way to screw it
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Kodytek
Kit:13.10.2013 12:49

A jaký používáš webserver?

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:49
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Odpovídá na Kit
Samuel Kodytek:13.10.2013 12:50

Xampp na windows 8

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:50
There is more than one way to screw it
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Samuel Kodytek
David Čápka:13.10.2013 12:53

Problém bude ve formuláři, možná jich máš na stránce více nebo ho máš dokonce vložený v jiném.

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:53
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Samuel Kodytek:13.10.2013 12:57

Mam tam ale jenom jeden .php soubor a to je index a pak tam mam jen jeden form :/

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 12:57
There is more than one way to screw it
Avatar
Samuel Kodytek:13.10.2013 13:04

Uz sem na to prisel z nakyho nepochopitelnyho duvodu netbeans neukladal ten soubor I kdyz sem to ukladal dik vsem za pomoc :) a sorry za muj netbeans (sem to otevrel s notepad++)

Editováno 13.10.2013 13:06
Nahoru Odpovědět
13.10.2013 13:04
There is more than one way to screw it
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Kodytek
Kit:13.10.2013 13:09

Také mi nebylo jasné, proč používáš Netbeans. Už vím. Abys měl co ladit :)

Nahoru Odpovědět
13.10.2013 13:09
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 24 zpráv z 24.